Sander Kleinenberg 4 uur lang

Partyscene Redactie | 18 maart 2009
headlines

Op vrijdag 3 April komt Sander Kleinenberg met zijn ‘This Is’ concept naar Den Haag. Na succesvolle edities in o.a. de Melkweg en Paradiso is dit keer het Paard van Troje de plaats waar het gaat gebeuren.
This Is
Menig persoon zal zich de ‘Everybody’ feesten nog herinneren die in het Paard gehouden werden. Sindsdien is het een lange tijd geleden dat Sander Kleinenberg terugkeerde naar het pand aan de Prinsegracht. De kersverse vaste resident van Pure Pacha (Ibiza) heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten. Zo ontwikkelde hij zich tot een van de eerste DVJ’s en scoorde hij hits met ‘The Fruit’, ‘This Is Miami’ en remixte onder andere Janet Jackson, Justin Timberlake en Annie Lennox. Sander heeft zich recentelijk ook weer opgesloten in zijn nieuwe studio om te werken aan vers materiaal.

Met een lange wereldtour en het WMC in Miami achter de rug zal Sander in zijn nopjes zijn om terug te keren naar zijn eigen Nederland. Maar liefst vier uur lang zal Sander de bezoekers op een audiovisuele reis nemen. Met het sublieme geluid en de uitstekende visuele mogelijkheden van het Paard zal de bezoeker dan ook maximaal geprikkeld worden.

In het begin van de avond zal niemand minder dan het gezicht van ‘538 Dance Department’ Dennis Ruyer de zaal gaan opwarmen. Deze symphatieke dj/producer heeft de harten van menig danceliefhebber gestolen met zijn frisse mix van (tech-)house, minimal en techno. Op labels als Little Mountain Recordings en 90WATTS scoort hij recentelijk ook zeer goed met diverse releases en remixes die gesupport worden door vele dj’s uit de wereldtop.

Kaarten zijn in de voorverkoop te krijgen via Timoco, bij ’t Paard van Troje via de dagkassa en www.paard.nl online. Bovendien zijn de kaarten ook te verkrijgen bij alle Bel Company Outlets door heel Nederland. Deze kaarten kosten 15 euro exclusief de fee. Mits niet uitverkocht zijn er nog kaarten aan de deur te krijgen voor de prijs van 18 euro exclusief servicekosten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws