Club Home is jarig!

Partyscene Redactie | 11 maart 2009
headlines

VagebondClub Home mag aanstaande vrijdag samen met Don Diablo zijn allereerste verjaardagskaarsje uitblazen!

Dat is natuurlijk een reden voor Vagebond om er weer een keiharde avond van te maken en daarom wordt er deze editie waanzinnig uitgepakt! Verwacht niks anders dan de rauwste dj’s, de mooiste Vagebond poesjes, de lekkerste verjaardagstraktaties en een niet te overtreffen feeststemming!

Voor deze editie zijn alleen de beste eigen Vagebond dj’s van de partij, aangevuld door party animal nummer 1 van Nederland: mister Don Diablo! Deze graag geziene gozer is naast één van de best geklede mannen van Nederland, ook een zeer verdienstelijk dj en producer én gewild bij aangeschoten vrouwvolk. Unieke mogelijkheid om deze rock ‘ roll jock eens van heel dichtbij te kunnen checken in een intieme club!



De rest van de line up is ook niet misselijk:

Mainroom:

When Harry Met Sally & Tess

Don Diablo

Beesmunt Soundsystem

Living Room:

Disco Exota

Cinema Royale (4hours liveset)

Bij de ontvangst zal je uiteraard overdondert worden door een rijkelijke perceptie van zoete engeltjes met een wel heel ongewoonlijke traktatie.

Wil je een idee krijgen hoe het vrijdag gaat worden, check dan de stuitende beelden van de vorige editie op vrijdag 13 februari. Dit was een duivels paradijs aan listige zwarte poesjes, bonte bengeltjes en ondeugende engels, bijeengebracht in de Vagebond Chapel der ruige dj’s die hemel en aarde op hunner grondvesten lieten trillen:



Vagebond vs. Club Home

Vrijdag 13 maart 2009

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

23.00 – 05.00

Entree: 12,-

www.vage-bond.com

www.clubhome.nl


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws