Club WC

Partyscene Redactie | 27 februari 2009
headlines

ToiletfuifVijf jaar geleden begon de Toiletdisco in Club NL in Amsterdam op vier vierkante meter. Het dansen tussen de urinoirs en toiletverfrissers gaf zoveel plezier dat het hier menige avond drukker was dan in de club zelf. Het concept was zelfs zo succesvol dat de Toiletdisco op vele andere feesten haar plek kreeg (Rapa Nui, Rijk van de Keizer, Onassis, BG Terrein).

Omdat de toiletten te klein werden om de trouwe schare toiletdiscofans te herbergen, kon het niet uitblijven dat er op zoek werd gegaan naar meer vierkante meters. De voormalige Sub aan het Rokin in Amsterdam wordt daarom voor één avond omgetoverd tot een grote Toiletdisco: Club WC. Een avond met oude & nieuwe dansmuziek, van disco tot housegrooves, glitter, glamour, toiletkunst, acts en visuals.

Maar wordt het hiermee niet een normale clubavond, en gaat het oorspronkelijke doel verloren? Wordt de uit de hand gelopen grap te serieus? Aan de entreeprijs te zien wel. Kom er zelf morgenavond achter en laat het hieronder weten!

Club WC

Zaterdagavond 28 februari

De voormalige Sub

Rokin 83-85

Amsterdam

22.00 - 04.00 uur

Entree 15 euro (!)

www.br-productions.eu/clubwc/

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws