Freakin\' & funky Framebusters in februari

Partyscene Redactie | 6 februari 2009
headlines

Wil jij elke zaterdag lekker in de stemming komen voor je avond clubben, feesten en losgaan? Tune in op Decibel radio, want vanaf januari wordt er iedere zaterdagavond live vanuit Escape uitgezonden. Dus dat betekent zes uur lang, van 23.00-05.00, de beste tunes en nieuwste tracks, live & direct from Framebusters! Check www.decibel.nl voor jouw frequentie en hoor resident Raymundo elke week de beste platen en cd's opzetten, deze maand samen met dj's als Roog en Born to Funk! In maart is er helemaal reden in om te checken en langs te komen, want dan viert Framebusters z'n vierjarig bestaan. Dat er dan stevig zal worden uitgepakt staat al zo vast als een torenhoge wolkenkrabber in Tokio.
Rookruimte Escape
Escape heeft daarnaast reeds uitgepakt bij het verzorgen van twee gloednieuwe rookruimtes op de eerste verdieping, één aan elke kant van de bar. De kamers zijn zowel vanuit Escape Club als Escape deLux te betreden en ze zijn in dezelfde sfeer gecreëerd als de uitstraling van de club. Er is ervoor gekozen om deze kamers uit glas en staal op te bouwen, zodat de bezoeker van de rookkamer niet het idee heeft te zijn weggestopt of zich in een andere omgeving te bevinden. En met een totale oppervlakte van ongeveer 30m2 en ingericht met relaxte stoelen kun je er rustig en op je gemak van een sigaretje kan genieten. Uiteraard is een goede afzuiging en ventilatie aanwezig, dus verwacht geen benauwd hok, maar comfort en luxe, zoals je bij Escape gewend bent en mag verwachten.

En om de kredietcrisis enigszins te verzachten biedt Escape je daarnaast gratis clubben aan. Niet alleen kan je vanaf nu elke zondag bij Shape gratis naar binnen bij vertoning van je studentenkaart of OV jaarkaart, ook bij de Rembrandt House Mob in Escape Lounge kan je van donderdag tot en met zondag gratis dansen en sjansen. Dj's Didier Stijn, Bobby Mash, Reuben Alexander en dj Touché rocken deze nieuwste hotspot aan het Rembrandtplein. Deze avonden zijn dus gratis op z'n Hollands, maar internationaal qua atmosfeer en locatie, niet in de laatste plaats dankzij het LED plafond en magnifieke uitzicht op het Rembrandtplein dankzij de imposante raampartij over de gehele breedte van Escape Lounge. Ook cocktails en champagne mogen niet ontbreken, en om studenten nog eens extra te verwennen gaan op donderdag alle cocktails voor slechts 5,- euro over de toonbank! Via Escape Caffé loop je via de trap zo naar boven, naar de Escape Lounge, elke donderdag tot en met zondag van 19.00 – 02.00 ben je van harte welkom voor veel warmte, lekkere drankjes en dito tunes. Check voor meer info www.escape.nl

Framebusters @ Escape

Op de eerste zaterdag van februari zal Framebusters resident Raymundo samen met Born to Funk en talent Firebeatz de Kick Off van de maand voor zijn rekening nemen. Mc Choral is er ook bij, met haar zwoele lyrics zal ze de dikke platen van de heren aanvullen. In deLux kan je genieten van de eclectic sounds van resident Joshua Walter. De week erop, op Valentijns zaterdag 14 februari, is de tijd weer aangebroken voor de maandelijkse Amsterdam Rockin' avond. Samen met vaste partner in crime en mede casanova, Frederik Abas, zorgen deze twee cupido's met hun love for housemusic voor opzwepende taferelen! Mc Awi zal met zijn dope lyrics het publiek nog eens extra verwennen. GirlsLoveDJs stud Lars Vegas Wax neemt de deLux voor zijn rekening.

Op zaterdag 21 februari heeft Raymundo muziekdieren Denniz en Ramon Rivé uitgenodigd! Mc Dan Stezo verzorgt de vocalen en rockin' rebel Ruby Wax host de deLux met tunes & tracks. De week erop is een Hollandse house legende te gast. Niemand minder dan Roog is van de partij. Mister Hardsoul is tegenwoordig meer in het buitenland te vinden dan in ons kikkerlandje, dus fijn dat hij deze avond de Escape ouderwets komt rocken! Mc Knowledje is de mc deze avond en Danney rockt de deLux zaal.



De entree bedraagt 15,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, The Rembrandt House Mob, de Framebusters cd, foto's, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag Framebusters kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws