Visita

Partyscene Redactie | 29 januari 2009
headlines

Zaterdag 31 januari vindt Visita, La Autentica Fiesta de Bacardi plaats in Amsterdam.

Bacardi heeft zich inmiddels een eigen plek weten te verwerven in de uitgaansscene. Op de Barardi Live concepten staan grote acts en dj’s en nu is er weer een nieuw event: Visita (op visite). Dat vindt zaterdag 31 januari plaats in het ABN Amro gebouw in de Vijzelstraat in Amsterdam. De familie Bacardi en vooral kleinzoon Facundito, staan bekend om hun geweldige feesten die ze al vanaf 1920 voor vrienden en bekenden geven. En die feesten zijn de inspiratie voor het nieuwe Visita, La Autentica Fiesta de Bacardi feest.

visita

Visita wordt een persoonlijk, huiselijk en ongedwongen feest. Rednose Distrikt-lid Steven de Peven trapt het feest af met zijn eigen opgenomen muziek samples uit Cuba en steekt die in een groovy, latin-achtig jasje. Het Berlijnse multi-talent Mocky staat bekend om zijn experimentele sessies en pakt uit met een verrassende performance waar Steven de Peven de drum zal slaan. De jonge honden van Beesmunt Soundsystem zijn een meester in het remixen van klassiekers en komen die avond met eigen nieuwe re-edits. Ook de locatie is uniek, zoals gezegd, het ABN Amro gebouw. De bijzondere ruimte, waar slechts 350 mensen naar binnen kunnen, ademt een intieme thuissfeer uit door de vintage meubels en keuken waar de feestganger zelf zijn cocktails kan mixen.

Het aantal kaarten is dus beperkt. Bezoekers kunnen via www.bacardivisita.hyves.nl kans maken op het beperkt aantal kaarten of door de flyers met een speciale actiecode. Check de promo video:

 

Lees meer op www.crazybirds.nl/blog/categorie/interviews.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws