Primeur: Apparat met band in Nederland

Partyscene Redactie | 21 januari 2009
headlines

Deze clubavond, ConTrast genaamd, wordt een ‘offshoot’ van de bekende ConClub in samenwerking met Watt, en richt zich op zeer uiteenlopende (internationale) live muziek en dj’s en uiteraard is er opnieuw ruimte voor kunst, film & video en performances.
Apparat
Tijdens deze eerste editie vertoont ConTrast ‘Eli, Eli, Lema, Sebachtani’ van de Japanse regisseur Shinyi Ayoyama, treedt Apparat op met band, draaien dj’s Daniel Meteo en Jacques Renault en verzorgt Charlie Dronkers (Antistrot) een optreden.

Apparat ofwel Sascha Ring komt uit de techno, electro en electronica scene in Berlijn. Samen met T. Raumschmiere startte hij eind jaren 90 het Shitkatapult label, dat samen met Ellen Allien’s B-Pitch Control al snel één van de meest toonaangevende independent labels van Europa werd. Met Allien bracht hij in 2006 het album Orchestra of Bubbles uit. In 2007 ging hij nog een stap verder richting het organische live band gevoel. Het album Walls combineert op pakkende wijze indiepop en melancholische electronica. Tijdens ConTrast in Club Watt is hij voor het eerst live met band te zien in Nederland.

Tickets zijn 12 euro (excl. vvk) en te koop via www.watt-rotterdam.nl en www.conclub.nl, Primera winkels en Plato en Velvet Music in Rotterdam.

Apparat – Fractales I & II



Apparat – Arcadia (Sasha remix)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws