Fake Blood boos op Eurosonic

Partyscene Redactie | 20 januari 2009
headlines

Producer Fake Blood heeft op zijn Myspace zijn gal gespuwd over Eurosonic, afgelopen weekend.

fake bloodFake Blood is boos op de organisatie van Eurosonic, omdat deze zijn optreden afgelopen vrijdag afgezegd heeft. Fake Blood scoorde afgelopen jaar een monsterhit met het aanstekelijke Mars en gold als een van de beloften van Eurosonic. De man zou afgelopen vrijdag tussen 03.15 en 04.00 uur optreden in de Puddingfabriek in Groningen, maar dat ging dus mooi niet door, naar eigen zeggen vanwege de slechte planning en de te lange ombouwtijden. Ook de dj’s voor hem draaiden allemaal veel later dan de bedoeling.

Theo Keating legt de schuld bij de organisatie en reageert in een boze blog op zijn Myspace: “Excuses aan iedereen die op het feest in Groningen afgekomen was en verwachtte dat ik zou spelen. Ik was de hele nacht aanwezig en klaar om op te treden, maar ze zegden mijn set af en vertelden me dat ik niet kon spelen. De ombouwtijden tussen de acts werden langer en langer, wat betekende dat Yuksek pas om 03.15 uur begon, mijn oorspronkelijke tijd. Terwijl hij aan het draaien was zeiden de promotors me dat het feest om 04.00 uur afgelopen moest zijn, de tijd dat Yuksek klaar zou zijn en dat ik dus niet kon optreden. Ik wachtte tot 03.50 uur om dit te horen. Zoals je merkt lag het dus buiten mijn macht. Ik was er, en ik was er helemaal klaar voor, maar ze stuurden me naar huis. Stuur de organisatie maar een mail en zeg ze dat ik jullie gestuurd heb.”  

Fake Blood vindt het vooral jammer voor zijn fans. De man achter Fake Blood is Theo Keating, die vroeger furore maakte met bigbeat groep The Wiseguys en ook al een dikke hit scoorde met Ooh La La en ook als Touché naam maakte. Eurosonic heeft inmiddels een reactie gegeven en zegt het incident te betreuren. " Geluidsoverlast, geluidsvergunning en miscommunicatie zijn de voornaamste redenen waardoor de EuroSonic Noorderslag gedwongen werd de showcase te cancellen. Fake Blood valt niets te verwijten. Wij bieden onze oprechte excuses aan Fake Blood en het EuroSonic publiek," valt op de site te lezen. Beluister hieronder Mars van Fake Blood.

 

Meer info op www.myspace.com/welovefakeblood.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws