It’s all about the Benjamin

Partyscene Redactie | 14 januari 2009
headlines

De naam zegt het al: Vrijdag 16 januari is de dag van Marc Benjamin! Het jonge dj talent uit Hoofddorp is jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden en wel in de knusse zalen van club Home in hartje Amsterdam.
Marc Benjamin
Speciaal voor deze gelegenheid wordt club Home omgetoverd tot een gezellige huiskamer voor een onvergetelijke B-day Bash. Vrienden, familie en kennissen… iedereen is aanwezig, de drank zal rijkelijk vloeien en de vele voetjes gaan van de vloer! Dus dit wordt zeker niet de ganse avond suf in een kringetje zitten en droge borrelnootjes doorgeven, maar springen, dansen en joelen met oldskool verjaardags hoedje en blazen op mieterse fluitjes!

Zonder goede muziek is er natuurlijk geen feest, daarom heeft Marc Benjamin enkele van zijn beste muzikale vrienden uitgenodigd om te komen draaien. Yasmin le Bon, Bryan Dalton, Skitzofrenix, Remanix en Marc Benjamin zelf verwennen alle funky feestgangers met een wervelende verjaardagsset inclusief uitbundige toeters en bellen. De avond wordt bijgestaan door ‘The undisputed’ mc Knowledje en Marc’s goedlachse zus: mc Lady Bee.

Maar er is meer! In de lounge boven al het B-day-geweld worden de beats verzorgd door Baz, Mike Scot, Qrown, Joel B, Leon Marvel en Jethro Galung. Ook daar is het de gehele avond gegarandeerd feest. Fuiven tot je erbij neervalt dus aanstaande vrijdag 16 januari!

It’ s all about the benjamin

Vrijdag 16 januari 2009

23.00 – 04.00

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

www.clubhome.nl

www.marc-benjamin.com

Muziekstijlen: eclectic, electro, groove, house, minimal

Deurverkoop: 12,- euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws