Driemaal Chris Liebing in februari

Partyscene Redactie | 13 januari 2009
headlines

Fans van de Duitse technokoning Chris Liebing kunnen in februari hun hart ophalen.

Chris Liebing is in februari maar liefst drie keer in ons land te vinden. De techno dj doet een piepkleine toer door het land en zal drie optredens geven. In Groningen, Amsterdam en Nijmegen zal de befaamde CL Records sound dus centraal staan van 26 tot en met 28 februari

chris liebing

Allereerst zal Chris Groningen aandoen. Op donderdag 26 februari treedt hij op in Huize Maas, op de Groningse Vismarkt. De Groningse organisatie Kant & Klaar viert haar tweejarig bestaan en hoopt met Liebing een volle bak te hebben. Bo, Nijs en hun Denkbeeldige vriendje en Brad Tipp zijn de support-acts. Kaarten kosten 10 euro en de laatste tweehonderd aan de deur voor 12 euro. Op vrijdag 12 februari reist de dj door naat Amsterdam, waar Tomorrow de tourstok overneemt in Studio 80. Niet alleen door Liebing zelf, maar ook door zijn labelgenoot Brian Sanhaji die een live optreden doet. De tweede zaal wordt gehost door de bad boyz van Conflict. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 18 euro aan de deur.    

   

Laatste tourdag is op zaterdag 28 februari. Tomorrow keert terug in Nijmegen waar het samen met Planet Rose de afsluitende avond verzorgd. Ook hier weer zowel Liebing als Sanhaji op het podium, samen met Frenk Wiersma, die de zaal opwarmt. In de kleine zaal staan Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje, Mirella Kroes en Dimzen. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop. Kaarten: zijn voor alle edities te verkrijgen via www.evotions.nl.        

Check voor meer info www.evotions.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws