Klinch beloont trouwe bezoeker

Partyscene Redactie | 12 januari 2009
headlines

Klinch is het dansplatform van de Amsterdamse Melkweg en bestaat nu sinds de zomer van 2007. Klinch wordt nu met succes bijna wekelijks op vrijdag (en daarnaast ook enkele keren op donderdag) georganiseerd. De Melkweg komt nu met een actie om trouwe bezoekers belonen en korting te geven op een entreekaart. Klinch introduceert namelijk de Klinch Strippenkaart.

klinch

Het werkt, aldus het persbericht van de poptempel, heel simpel. Je koopt bij de kassa van de Melkweg een kaart voor 5 tot 10 edities met een behoorlijk korting. Vijf keer entree kost je 40,- euro en voor de 10-strippenkaart betaal je 70 euro. Daarnaast hoef je geen lidmaatschap te hebben en betaal je geen servicekosten. Wel is de kaart strikt persoonlijk: delen met je vrienden is dus geen optie. En je dient de kaart in één jaar op te maken, want de strippen zijn één jaar geldig.

De eerstvolgende editie van Klinch wordt georganiseerd in samenwerking met Electronation met o.a. Paul Kalkbrenner (Bpitch Control, Berlin) / Ida Engberg (Pickadoll, Stockholm) / Terry Toner (Electronation, Amsterdam) en Jarno (Rush Hour, Amsterdam) op vrijdag 23 janauari.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws