Shape in Escape

Partyscene Redactie | 7 januari 2009
headlines

Naast de komst van dj Jean elke laatste zondag van de maand, plus de aanwezigheid van Samsobeats (1e zondag van de maand) en Incredible House (laatste zondag van de maand) op de vooravond, is Shape nog een stapje verder gegaan. De wekelijkse line up is namelijk sterk uitgebreid, zodat niemand er meer omheen kan: Shape is dé wekelijkse party om op zondagavond je weekend in stijl af te sluiten!

Shape, de nieuwe, frisse en zwoele clubavond voor alle Shiny Happy People in Escape op de zondag, is stevig uitgebreid. Met de komst van een nieuwe en verfrissende maandelijkse line up is Shape klaar voor een spetterend 2009! De nieuwe residents van deze mooie afsluiter van je weekend zijn de muzikale vrienden van Shape gezicht Frederik Abas: Tony Cha Cha, Sidney Samson, Quintino en dj Jean, aangevuld met Mc Gee (Housequake) en invaller Mc Knowledje. Zij rouleren elke week, en wel in deze volgorde:

Elke eerste zondag van de maand: Tony Cha Cha & Frederik Abas, mc Gee/mc Knowledje.

Elke tweede zondag van de maand: Quintino & Frederik Abas, mc Gee/mc Knowledje.                                          
Elke derde zondag van de maand: Tony Cha Cha, Sidney Samson & Frederik Abas, mc Gee/mc Knowledje.

Elke vierde zondag van de maand: dj Jean, Frederik Abas, mc Gee/mc Knowledje.

Shape at Escape

Sinds 3 maanden maakt dj Jean zijn comeback op zondagavond in de Escape. Na jaren achtereen en voor diverse organisaties zoals After Hour Power, Impact en Sundae een maandelijkse avond te hebben ingevuld in de bekende Amsterdamse topclub, zorgt dj Jean samen met resident Frederik Abas voor de muzikale invulling van elke laatste zondag van de maand. Dit onder de noemer ‘Shape presents Madhouse’, als onderdeel en extraatje van het huidige wekelijkse zondagconcept Shape, georganiseerd door de Escape zelf.

Elke eerste zondag van de maand opent Samsobeats de zondagavond vanaf 19.00. Samsobeats is het platenlabel van Sidney Samson en Gregor Salto. Op dit label tracks uitgebracht van onder meer Afrojack, Quintino, Leroy Styles, Tony Cha Cha, Skitzofrenix, Bart B More, Funkin Matt, Lucky Charmes, Bobby Burns, Marc Mcrowland en Tony Verdult. Gregor Salto en Sidney Samson draaien op dit feest exclusief samen drie uur waarvan één uur back 2 back. Tijdens deze set wordt er een geweldige show gegeven. De avond staat in het teken van de nieuwste tracks en de beste floorfillers, aangevuld met entertainment en decoratie. Deze party loopt over in Shape, wat tot 04.00 doorgaat.

Elke laatste zondag van de maand vanaf 19.00 host Incredible House de vooravond op zondag in Escape. De dj’s Melly Mel, Sunnery James en Ryan Marciano, Risksoundsystem en Andy & Dorothy Sherman hebben de handen in één geslagen en brengen Incredible House, where it's all about the music! Incredible House is een platform voor dj’s die hun "eigen ding" kunnen doen. Geen hitjes, daar kun je tegenwoordig overal wel voor terecht, maar een mix van underground sounds die je muzikale oren te boven gaan.

Na zes succesvolle edities op woensdagavond in de Amsterdamse Jimmy Woo achten organisator deejay Melly Mel en de Incredible resident deejays de tijd rijp voor een volgende stap. De Escape is daarom het nieuwe onderkomen voor Incredible House geworden, elke laatste zondag van de maand kan je daar vanaf 19.00 genieten van Incredible House Music! Ook deze avond loopt over in Shape, en Escape sluit pas om 04.00 de deuren.

www.escape.nl

www.shapeatescape.hyves.nl

www.frederikabas.com

De entree van Shape bedraagt 15,- en de tijden zijn 23.00-04.00. De entree van Samsobeats en Incredible House bedraagt 10.- en de tijden zijn 19.00-00.00. Maar je kan dus door blijven dansen, want deze avonden lopen over in Shape, tot 04.00. Meer informatie over Shape, Samsobeats, Incredible House, foto’s, muziek, filmpjes en meer vind je op de website van Escape:
www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws