10 uur lang Karotte

Partyscene Redactie | 24 december 2008
headlines

De trouwe fans van Karotte weten het al een tijdje, op 7 februari aanstaande trakteert de Duitse draaikunstenaar in de Rotterdamse hotspot Watt op een set van maar liefst 10 uur!

Dit gaat zonder twijfel in meerdere opzichten een zeer bijzondere avond worden. Tien uur Karotte moet je op een speciale manier brengen en daarbij meteen duidelijk maken dat dit veel meer is dan enkel en alleen een dj die tien uur achter de tafels staat. Vandaar dat het thema van Karotte's succesvolle compilatie Karotte's Kitchen centraal staat.
Karotte
Een van 10 uur is iets wat in Nederland niet vaak gebeurt omdat hier de locaties niet altijd de mogelijkheid voor bieden. Daarbij komt nog dat maar weinig dj's in staat zijn om in hun eentje een complete nacht te dragen. Karotte kan dit gelukkig als geen ander, want hij is een dj van de oude stempel, iemand die bekend is geworden door juist lange sets te draaien en die veel eerder in de booth stond dan dat hij zijn eigen platen maakte.

Evotions, bekend als organisator van feesten als Cocoon, Contakt, Time Warp en Tomorrow presenteert Karotte's Kitchen - starring chefkok Karotte in een setting die je nog niet eerder bent tegengekomen. Dat dit feest zeer druk bezocht zal worden staat eigenlijk wel vast. Om Karotte in zijn keuken bij te staan zijn er daarom souschefs en keukenhulpen ingehuurd in de personen van Unders, Olivier Weiter, K.Cee en Frenk Wiersma. Ook de lieftallige keukenprinses Johanna Mercker deelt haar geheime recepten met het publiek. Samen bereiden zij de voorgerechten, bijgerechten en het dessert in de basement en de theaterzaal van Watt.

Karotte's Kitchen kost 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.evotions.nl/paylogic.html en bij alle filialen van Primera.

Karotte in actie op Love Family Park

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws