Project Residence

Partyscene Redactie | 30 november 2008
headlines

Ben jij wel eens geweigerd of gediscrimineerd? Ken je mensen die regelmatig teveel drinken? Hoeveel drink je zelf als je uitgaat? Dit zijn allemaal vragen waar Project Residence antwoord op probeert te krijgen. Aan het onderzoek kunnen maximaal 1500 stappers speciaal daarvoor uitgenodigde stappers deelnemen, maar Partyscene mag exclusief vijf mensen uitnodigen.


De enige voorwaarde is dat je regelmatig in Den Haag uitgaat.


Clubs, discotheken en cafés: ieder weekend bezoeken duizenden mensen in Den Haag deze uitgaansgelegenheden. Project Residence is op zoek naar 1500 stappers die betrokken zijn bij uitgaan in de Hofstad en hun stem willen laten horen.


"Project Residence"


Het unieke is dat de deelnemers zelf bepalen wie er meedoen. Zij kunnen op deze manier een keten opstarten van vrienden die op hun beurt ook weer vrienden kunnen uitnodigen. Zo blijft deelname exclusief voorbehouden aan mensen die écht wat te melden hebben en bij willen dragen aan leuker uitgaan in ‘de Residentie’.


Bol.com

Voor het invullen van de vraaglijst ontvangt iedere deelnemer € 12, 50 aan credits, die je bij Bol.com kunt besteden. Iedere vriend of vriendin die jij uitnodigt en het onderzoek volledig afrond levert jou nog eens € 5 aan extra Bol.com credits op, met een maximum van € 15. In totaal kun je dus €27, 50 verdienen.


Iedere deelnemer maakt bovendien op de hoofdprijs: vijf toegangskaarten voor een feest of festival naar keuze. Hoe meer vrienden je uitnodigt, hoe meer kans je maakt op deze en vier andere prijzen.


"Project Residence"


Waarom meedoen?

Deurbeleid, discriminatie, drank- en drugsgebruik: Project Residence doet onderzoek naar uitgaan in Den Haag. De informatie van betrokken mensen is daarbij hard nodig, want samen met de onderzoekers kunnen zij ervoor zorgen dat uitgaan leuk, gezond en veilig blijft. Meer informatie over het onderzoek vind je op de website www.projectresidence.nl.


Project Residence en is een project van het Haags Uitgaans Onderzoek - GGD Den Haag, in samenwerking met Parnassia Bavo Groep preventie.


Wil jij meedoen? Stuur dan een e-mail naar dane@partyscene.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws