KitCatKlub – Kattekwaad in huis

Partyscene Redactie | 31 oktober 2008
headlines

KitCatKlub knalt iedere eerste zaterdag van je maand het knetterende Amsterdamse nachtleven in. Hoogste tijd dus voor een kakelverse nieuwe editie. Op de eerste dag van november brengt KCK een fijne selectie van frisser dan frisse artiesten die het stoerste geluid van nu brengen. Jongens en meisjes die garant staan voor een lekker feestje van de bovenste plank.

Voor het eerst op KitCatKlub: Daniel Sanchez. Deze man is op het moment meer dan goed bezig met zijn Bla Bla concept in Studio 80, waar al hij al menig minimal/techno grootheid achter de decks heeft neergezet. Zijn eigen sound dient op die avonden alles behalve als achtergrondgeluid. Met stoere minimal beats en slepende, rollende en pompende tech/prog/deep/minimal/house (maar vooral toch wel techno) brengt hij zijn eigen Bla Bla nachten en andere puike nachtjes als Void tot broeierige hoogtepunten. Met andere woorden: lekker en geheel in de muzikale lijn van KitCatKlub.  
KCK
Op de laatste editie van KitCatKlub zette Wouter de Moor een briljante set neer. Hij warmde Home op met intieme en warme techno platen en had de crowd kort na middernacht zacht uitgedrukt behoorlijk op dreef met een aanstekelijk en geheel eigen geluid. Reden genoeg om hem weer uit te nodigen. Samen met Daniel Sanchez is hij op deze editie van KitCatKlub verantwoordelijk voor de mainroom. Dat wordt dansen, dansen (even drinken) en nog meer dansen.

In Home’s livingroom, onze Playroom, brengen we ook een fijn clubje jonge hemelbestormers. De sexy dames van Naald & Draad staan voor het eerst op KitCatKlub. Het is natuurlijk leuk om bedreven vrouwelijk schoon achter de decks te kunnen zetten. Als dat samengaat met een volwassen en vernieuwend geluid is dat natuurlijk dubbelfris. Twee jonge honden met aanstekelijke persoonlijkheden en een uiterst fijne platenkeuze zijn Miss Melera en Mr. Minoz. Hun sets hebben op voorgaande edities altijd zeer sfeerverhogend gewerkt en met plezier zet KCK ze heel gewoon weer neer.

Minimale puppies Matthijs Groos en Florian Rath staan als Gruis & Luxaflex voor de tweede keer op KitCatKlub. Wat we vanzelfsprekend niet voor niets doen. Minimaal Feestmaal is hun stokpaardje. Op KitCatKlub doen ze waar ze goed in zijn: het electronische geluid van en voor een nieuwe generatie de tent in blazen.

Our House Your Home.

KitCatKlub

Zaterdag 1 november

Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

Mainroom / Generation Next: Daniel Sanchez, Wouter de Moor

Playroom / Next Generation: Naald & Draad, Matthijs Groos & Florian Rath als Gruis & Luxaflex, Miss Melera & Mr. Minoz

23:00-05:00

Entree: 10 euro / voorverkoop via www.beatfreax.com

 

Volgende editie: zaterdag 6 december

www.kitcatklub.nl www.clubhome.nl www.exprezz.info

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws