Official ADE Opening Party

Partyscene Redactie | 5 oktober 2008
headlines

De Melkweg opent in samenwerking met de muzieklabels NEWS en PIAS het Amsterdam Dance Event (ADE). De openingsavond heeft een Belgisch-Frans tintje, want verdeeld over twee zalen zullen onder andere dr. Lektroluv en Agoria optreden.


Dr. Lektroluv is na zijn succes in België ook een graag geziene gast in Nederland geworden. De dokter schrijft graag italo, electroclash, synthpop en loeiende sirenes voor tijdens zijn optreedsessies en dat lijkt effect te hebben. Het publiek wordt steevast bevangen door een soort dance-achtige trance.


Dr. Lektroluv


In de Oude Zaal zal de uit Frankrijk afkomstige Agoria draaien. De Fransman hoort bij Different, het electronic music label van PIAS, waar artiesten zoals Vitalic, Crystal Castles, Alexander Kowalski, Underworld, Kiko, Tiga, The Hacker, MSTRKRFT en Felix Da Housecat op releasen.


Agoria presenteert deze avond zijn nieuwe album ‘Go Fast’ en dat is wat de artiest dan ook zal doen. De inspiratie voor dat album heeft Agoria gehaald uit de gelijknamige film van Luc Besson. De producenten waren zo onder de indruk van Agoria's vorige album The Green Armchair, dat ze hem hebben gevraagd om de gehele soundtrack van de film te maken. Dit liet zo'n grote indruk achter dat Agoria besloot een album te maken naar aanleiding van de beelden van de film.


Verder kun je nog luisteren naar optredens van Shameboy, The Subs, Terry Toner, The Hacker en Kiko. Kaarten kosten €15. Meer informatie: www.melkweg.nl en www.amsterdamdanceevent.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws