Talent centraal tijdens D3

Partyscene Redactie | 11 september 2008
headlines

Standaard op het Amsterdam Dance Event is inmiddels D3, de dj en producers seminar.

d3Dj’s en producers, kom van uw slaapkamer af en meld je aan voor D3 van het Amsterdam Dance Event, op zaterdag 25 oktober. Onder de noemer D3: DJ and Producers Seminar vinden er tal van workshops, masterclasses en panels plaats. Tal van experts uit de dancescene zullen hun kennis die dag delen en je kunt die dag ook je eigen demo’s laten beoordelen door talloze vertegenwoordigers van platenlabels, podia en andere deskundigen uit de industrie.

“We willen graag aanstormend talent op het gebied van DJ'en en produceren van de ‘zolderkamer’ halen. Met D3: DJ and Producers Seminar hopen we een pakket kennis, inspiratie en netwerk aan te reiken waarmee je als DJ of producer verder kunt,” aldus Richard Zijlma van het Amsterdam Dance Event.

Naast het laten beoordelen van je tracks kun je ook een panel bijwonen over 20 jaar house, met onder meer Kevin Saunderson, DJ Pierre en Speedy J en zijn er panels How to Produce a Winning Track en We did Madonna, over het maken van remixes. Daarnaast is er nog een masterclass over onder meer mixing en mastering. Dit is dus je kans. Een kaartje kost maar 15 euro, dus je bent zo binnen. De dag zal om 11.00 uur beginnen en is om 18.00 uur weer afgelopen. 

Voor meer info het en volledige programma kijk je op www.amsterdamdanceevent.nl/d3.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws