Essence

Partyscene Redactie | 6 september 2008
headlines

Vrijdag maakte organisator Alda Events bekend dat er op zaterdag 6 december iets groots gaat uitpakken in de Utrechts Jaarbeurs. Het nieuwe concept moet Essence heten en vindt plaats in maar liefst vijf zalen van het complex.

 
De organisatie zet hoog in, want in het verspreidde persbericht wordt gesproken over ‘de beste dj’s ter wereld’. Hieronder vindt je de bekendmaking:


December is traditiegetrouw de feestmaand bij uitstek. Vandaar dat Alda Events uitpakt met een nieuw concept! Op 6 december staat de Utrechtse Jaarbeurs in het teken van een nieuw en groots indoorevenement met de veelzeggende naam Essence. In vijf hallen van de imposante Jaarbeurs maken de beste dj's ter wereld hun opwachting op een feest met verschillende muzikale stromingen. Houd de datum daarom nu alvast vrij in je agenda!


"De ebste dj;s ter wereld in vijf zalen van de Jaarbeurshallen"


Overige details worden angstvallig stil gehouden en in de prepromotie kun je je tot op heden slechts inschrijven voor een nieuwsbrief via de website www.essencefestival.nl.


Partyscene zal de ontwikkelingen omtrent dit festival nauw in de gaten houden, want het zal niet de eerste keer dat een organisatie een nieuw concept hoog inzet om dat vervolgens stilletjes af te blazen. Check dus regelmatig de headlines op de site.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws