Sunday Steam @ Beachclub Naturel

Partyscene Redactie | 30 augustus 2008
headlines

Morgen vindt de laatste Steam plaats op, misschien wel, de laatste zomerdag van het jaar. Het populaire strandfeest verhuisde onlangs naar Beachclub Naturel. De aangekondigde aanwezigheid van de uit Berlijn afkomstige Club der Visionaere gaat helaas niet door.


In plaats daarvan kun je, naast Steam residents Sander Baan, Makcim en Minidell en El-P, ook dansen op HReno. De uit Canada afkomstige artiest vertegenwoordigt Konrad Blacks en Mathew Jonsons Wagon Repair label. Hij zou aanvankelijk op de opening draaien, maar dat kon wegens technische problemen geen doorgang vinden.


Die opening was het best samen te vatten als legendarisch. Mede door toedoen van het prachtige weer kwamen er meer dan tweeduizend mensen op af. Dat leidde ertoe dat strandtent Whoosah bijna haar vergunning kwijtraakte, omdat het feest oeverlast zou hebben veroorzaakt voor omwonenden van het strand.


Beachclub Naturel


Het weer ziet er ook deze editie fantastisch uit. Er zijn temperaturen van dertig graden voorspelt en de organisatie vat het dan ook even kort maar krachtig samen: ‘legendarisch openen, legendarisch afsluiten”.


Omdat er in de vooravond of nacht mogelijk onweersbuien zouden kunnen vallen, is een deel van het feest overdekt en zijn er voldoende schuilplaatsen. Neem in ieder geval iets mee tegen kou of regen, zodat je aan het einde van de avond niet doorweekt raakt bij een eventuele regenbui.


De time table ziet er dan als volgt uit:

14:00 - 17:00 Minidell

17:00 - 18:00 HReno LIVE

18:00 - 21:00 Makcim

21:00 - 23:00 Sander Baan

23:00 - 01:00 EL-P


Beachclub Naturel bevindt zich helemaal achteraan het Scheveningse Noorderstrand, aan het einde van het Zwarte Pad, rechts naast de zeilboten. Meer informatie vind je op: www.naturel.info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws