De 25 meest begeerde vrijgezellen van Nederland

Partyscene Redactie | 31 augustus 2008
headlines

Beauty en brains gaan wel degelijk samen. Al is het soms even zoeken. Summertime Magazine ging op jacht naar de 25 meest begeerde vrijgezellen van Nederland.

Hoffman1. Jennifer Hoffman

Actrice en sinds dit jaar presentatrice van Passion for Fashion. De 27-jarige actrice had jarenlang een relatie met actuur Daan Schuurmans. In een interview met Viva zei ze onlangs anders in het leven te staan sinds die breuk. “I k ben in die zes jaar relatie vooral heel erg bezig geweest met 'ons'. Nu ben ik opeens alleen maar met mezelf bezig. En ik moet zeggen dat het me goed bevalt. Zo goed zelfs, dat ik misschien wel een beetje bang ben om dat ooit weer te moeten weggeven."

Hassouni2. Maryam   

Maryam Hassouni (23) studeerde tot 2005 mueseologie en nu rechten aan de Vrije Universiteit, maar ze is bovenal actrice. Bekend uit de serie en de film ‘Dunya en Desie’. In 2006 kreeg ze een Emmy Award voor haar hoofdrol als Laila in de televisiefilm Offers. Maryam ziet er lieflijk uit, maar vergis je net. Ze heeft een blauwe band in Taekwon-Do en houdt ook van karate.

Gerritsen3. Debby Gerritsen 

Ze was nog maar 23 toen Jort Kelder haar als art-director de kans gaf bij Quotemedia Quote Finance te maken. ”Een zware baan, maar wel geweldig dat ik de kans kreeg”, vertelt Debby Gerritsen (30). Tussendoor heeft ze, samen met twee vriendinnen, nog haar eigen ontwerpbureau Dutch Mountains geleidt. Maar Debby miste de bladenwereld. En de bladenwereld miste haar. Dus kreeg ze algauw een nieuwe topbaan aangeboden; de re-styling van Story. Inmiddels is ze art-director bij weekblad Revu.

Bles4.Chantal Bles

Ze is één van de jongste (23 jaar) en meest succesvolle stylisten van Nederland. Ondanks een leven vol glamour gaat ze zodra ze vrij is het liefste met haar familie naar Ibiza. “Ik ben een echte gezelligheidsfreak en heel verzorgend”, zegt Chantal. Ze kookt dan ook graag thuis voor vrienden. Haar ambitie is om nog groter te worden in de wereld van de mode. De ideale man? “De combinatie lief en een beetje stout, vind ik erg aantrekkelijk.”

Anouk5. Anouk

Na een relatie van acht jaar, is Anouk (33) sinds dit jaar weer vrijgezel. Al tien jaar zorgt deze Haagse rock-chic voor uitverkochte concerten en platina albums. Momenteel werkt ze aan nieuw album, weer een level hoger. “Het is altijd goed om weer wat meer uit jezelf te halen. Als ik mijzelf niet meer weet te overtreffen, kan ik er net zo goed mee ophouden.” Daarnaast wil Anouk zich toeleggen op nummers schrijven voor andere artiesten.    

Alemans6.   Heidi Alemans

Als enige stuntvrouw van Nederland doet Heidi Alemans (26) de meest angstaanjagende acts voor commercials, films, en videoclips en reist ze de wereld over om te leren van de profs overseas. “Ik heb van jongs af aan veel geturnd en aan vechtsporten gedaan. Van daaruit ben ik gaan stunten.” Wat heeft de toekomst in petto? “Zo veel mogelijk gave stunts en unieke ervaringen opdoen tot mijn 35ste. Daarna begint de leeftijd tegen je te werken. Dan wil ik mijn eigen bedrijfje beginnen.”

Meuleman7. Christa Meuleman

Weinig vrouwen zo veelzijdig als Christa (26): ze presenteert, acteert, is model en heeft verstand van games. Want vanaf september presenteert ze een gameprogramma op RTL5. “Ik wil die mannenwereld wel doorbreken.” Welke kant ze op wil? “Zolang ik niets moet, is alles leuk.” Ontspannen doet Christa in de sauna of ze gaat eten met vrienden. Haar ideal man? “Die heeft letterlijk en figuurlijk ballen.”   

Stork8. Caroline Stork

Eigenaresse van Caroline Stork Productions. Al tweeëneenhalf jaar produceert en organiseert zij evenementen en feesten voor de zakelijke en particuliere markt. Dankzij haar uitgebreide netwerk, kan Caroline (29) ook haar bedrijf volgend jaar gaan uitbreiden. Naast hard werken, heeft ze tijd om vijf dagen in de week te sporten. “Zo vind ik mijn rust.” Reizen is haar grootste passie. “Ik wil ook altijd de vrijheid houden om te blijven reizen.”

Smit 9. Monique Smit

Monique (19) was kapster voor ze volledig ging voor haar zangcarrière. En het blijft niet alleen bij zangambities. Ze wil niets liever dan een rol in een musical. “ Als ik dan hoor dat er audities zijn voor High School Musical sta ik echt te popelen om mee te doen.'' Onlangs stond Monique op de cover van een bekend mannenblad, in pikante jarratels. Hiermee wil ze laten zien dat ze niet alleen maar een braaf meisje is. “Ik kan soms best stout zijn.”

Leeuwen10. Stacy van Leeuwen

Afkomstig uit een horecanest en vastbesloten om niet in de horeca te werken, maar nu al vijf jaar eigenaresse van restaurant Stacey's Pennywell in Amsterdam. “En daar moeten nog veel meer zaken bij.” Ondernemen is belangrijk voor haar. “En geld verdienen.” Weinig vrije tijd heeft ze niet. Laat staan voor een man. “Ik wil alleen iemand tegen wie ik op kan kijken. Helaas houden veel mannen niet van ambiteuze vrouwen.” Ontspannen doet ze met vrienden en door lekker te feesten.

 

Verbaan11. Georgina Verbaan

Van soapie tot volwaardig celebrity en een graag geziene gast op feestjes.  Sinds haar breuk met Jort Kelder is ze weer single. Georgina (28) is een en al ambitie. Ze speelt in films, zingt, presenteert en zet zich in tegen dierenleed. In 2006 stond ze op de verkiezingslijst voor de Partij voor de Dieren als prominent lijsttrekker. Georgina staat naast haar liefdesleven ook bekend om haar grappige .

Langeree12. Jalou Langeree

Het zusje van Kevin Langeree is viervoudig Nederlands kampioen en nummer zeven op de wereldranglijst wakeboarden. Jalou Langeree (18): “Ik moedig meisjes altijd erg aan ook te gaan surfen of boarden, maar tot nu toe zijn de mannen in de meerderheid.” Jalou maakte van haar hobby haar werk en reist nu, samen met haar broer, de hele wereld over voor contests. In de liefde is ze daarom nog wat onzeker: “Een vriendje hebben is best moeilijk. Ik ben zo veel weg!”

Berkt13. Kimberly van de Berkt 

Via een stage bij radio 538 rolde Kimberly (26), oftwel Kim, in de radiowereld. Een indrukwekkende lijst van programma’s prijkt inmiddels op haar CV. Ze werkte onder andere samen met Ruud de Wild, Gordon en Rick van Velthuysen. Ambities genoeg voor Kim: ‘Ik wil leuke, spraakmakende programma’s blijven maken zoals het datingprogramma Barry’s Sunday met Barry Paf.’ Haar jeugddroom gaat Kim dit jaar ook waarmaken: haar debuutroman is in aantocht en samen met een vriendin werkt ze aan een ander boek.

Chapot14. Fabiene Chapot

Het is nog maar een jaar geleden dat ex-communicatiewetenschappen studente Fabienne Chapot (27) aan het backpacken was in Indonesië en zich in Bali vergaapte aan al het moois dat er te koop was. “Ik kom uit een echte handelsfamilie. Handel zit me in het bloed.” Ze besloot een eigen accessoirelijn op te zetten en verkoopt inmiddels aan meer dan tachtig winkels haar ongelooflijk coole en betaalbare Fab-tassen en portemonnees. “Ik hoop ooit internationaal te gaan.”

Brons15. Danielle Brons

Haar eigen Promotie en Management Bureau Brandextension loopt hartstikke goed. Dat kan ook haast niet anders met het cv van Danielle Brons (30). Ze werkte al bij MTV en op de marketing afdeling van Bolsch. “Ik ben altijd geinterresseerd geweest in merken.“ Naast haar eigen bedrijf heeft Danielle ook nog een superstoere hobby. “In mijn vrije tijd hou ik van off road motorcrossen. Ik rijd een BMW. Afgelopen vakantie heb ik een tour door de Sahara gemaakt.”

Koops16. Tessa Koops

Een kleine tien jaar geleden studeerde mode-ontwerpster Tessa Koops (34) af op de Rietveld Academie. Ze won een Robijn Fashion Award en verkocht twee van haar collecties aan de Bijenkorf. Tegenwoordig is ze het brein achter modelabel Daite bij de Berghaus Fashion Group. “Ik ben op de goede weg. Mijn grote droom is een eigen label.” En de liefde? “Die liefde komt wel. Ondertussen hou ik van mijn singleleven!”

Oosterum17. Sylvia van Oostrum

Computernerd en modebabe in één. Sylvia van Oostrum (28) bewijst dat je alles kan zijn wat je maar wilt. Zo heeft ze na haar studie aan de technische universiteit van Delft inmiddels een baan als accountmanager in de IT-branche én heeft ze daarnaast haar eigen bedrijf als mode-ontwerpster. En is er dan nog wel tijd voor een man? “Tijd om te daten heb ik altijd, maar op dit moment ben ik even teveel gefocust op mijn carriè.” 

Koblenko18. Victoria Koblenko

Op haar dertiende verhuisde ze van de Oekraïne naar Nederland en volgde hier het gymnasium en studeerde politicologie. Victoria (27) spreekt zes verschillende talen. Ze probeert haar acteerwerk nog altijd af te wisselen met een politieke baan. Zo was ze waarnemer bij parlementsverkiezingen in de Oekraïne. Daarnaast is ze ook nog ambassadrice voor veel goede doelen. Onlangs verbrak ze haar relatie met voetballer Jevgeni Levtsjenko. Ze zegt nog wel in de markt te zijn, maar voorlopig niet voor een relatie.

Panday19. Natasha Panday

Na haar opleiding Commerciële Economie heeft ze twee jaar bij Quote Media gewerkt als marketing manager. Maar omdat Natascha Panday (26) uit een echte vastgoedfamilie komt, kon ze het niet nalaten zich verder te verdiepen in de wereld van de makelaardij. Sinds begin dit jaar is ze een gerespecteerd medewerker van het Familiebedrijf Elvestia in Bussum . Natascha is dus een echte businessbabe. Welke man past bij haar? “Ambitieus, zelfstandig, ontwikkelt en het oog wil uiteraard ook wat.”

 

Wijk20. Samantha van Wijk

Zelfstandig onderneemster en onder andere werkzaam voor SBS Shownieuws. Daarnaast presenteert Samantha (25) op beursen en evenementen, ontwikkelt ze televisieformats en werkt ze als model. Haar ambitie is een eigen programma presenteren en produceren. Samantha is  heel sportief: vijf keer per week fitness, spinnen, hardlopen of skiën en reislustig. Haar toekomstige man moet niet schrikken van een ambitieuze vrouwen. “Hij moet ontwikkeld zijn, avontuurlijk en hij moet humor hebben.”   

Vliet21. Pommeline van Vliet

Surfster in hard en nieren, net als haar drie broers. Volgend jaar gaat Pommeline (18) een cursus technisch Engels volgen in Hawaii en daarna een cursus grafisch ontwerpen in Australië. Haar grootste voorbeeld is haar moeder Majo. Haar toekomstige vriend moet haar vooral inspireren en voor de rest: “It’s all in the inside what really matters.”

Heilbron22. Golda Heilbron

Ondernemen zit in het bloed van de 20-jarige studente commerciële economie. Vanaf jongsafaan wil ze alles al regelen en organiseren. Naast haar studie werkt ze al voor een aantal bedrijven, waaronder Sapph, het trendy lingeriemerk van haar vader. Haar ambitie is om het merk groot te maken in het buitenland. Golda houdt wel van een feestje, uiteraard vergezeld van een wijntje.

Levin23. Nadine Levin

Sinds dit voorjaar mag Nadine (28) zich Nederlands Kampioen Achteruit Inparkeren noemen. Nadine  houdt wel van een uitdaging. Na een aantal jaar gewerkt te hebben, is ze nu bezig met haar master Business Administration aan de Erasmyus Universiteit. Ze is gek op sport, vooral hockey, tennis en golf. ‘Mensen denken wel eens dat ik een verwend prinsesje ben, maar ik hou ook van actieve sporten als klimmen en raften. Haar toekomstige vriend moet ook zeker sportief zijn. ‘Maar uiteindelijk is zijn charisma doorslaggevend.’

Kint24. Evelien Kint

Evelien Kint (25) is onderzoeker en huisarts in spe  De keiharde studie Geneeskunde heeft ze bijna met succes afgerond en daarna wil ze lekker aan de slag. “Er is bijna niets wat ik niet leuk vind aan mijn toekomstige werk, behalve de werkdruk. Die is enorm hoog.” Later wil ze graag huisje, boompje, beestje. “Een man die me aan het lachen maakt en die ambities heeft, een paar kindjes en verder een leuk sociaal leven. Ja, waarom niet?”

Zimmerman25. Michelle Zimmerman

Ze is de nieuwe Summerbabe 2008 en leuker, mooier en slimmer dan al haar voorgangsters. Natuurlijk. Want wij bij Summertime leggen de lat ieder jaar ietsje hoger. Vandaar dat we het niet kunnen nalaten Michelle Zimmerman (18) op te nemen in deze lijst. Zo jong als ze is heeft ze grootse plannen. “Ik ga eerst accountancy studeren en hopelijk kan ik daarnaast doorgaan met modellenwerk.” Wij verwachten nog veel te zullen horen van deze surfende beachbabe met brains! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws