Michelle Zimmerman O’Neill Summerbabe 2008

Partyscene Redactie | 18 augustus 2008
headlines

Gistermiddag vond de finale plaats van de O’Neill Summerbabe Contest. 12 meiden maakten hun opkomst bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee. De dames hebben de afgelopen weken leren golfsurfen, streetdancen, kiteboarden en wakeboarden. Tijdens deze evenementen was de vierkoppige jury telkens aanwezig om zo de meest sportieve, sexy en spontane O’Neill Summerbabe te scouten.

michellezimmerman

De finale was opgedeeld in 2 ronden. De 1e ronde gingen de meiden gekleed in prachtige zomerse tunieks van Aurobelle, de 2e ronde was in O’Neill bikini’s. Een handvol BN’ers waaronder Ferry Somogyi, Gigi Ravelli, Liza Sips, Koert-Jan de Bruijn en Horace Cohen arriveerde in stijl met de limousine. Maar ook andere bekende gezichten zoals Free Fighter Gilbert Yvel, Nikki Plessen en presentatrice Miljuschka Witzenhausen waren van de partij.

Dat het een lastige keuze was bleek wel uit de verdeeldheid van de jury. Uiteindelijk is ze het toch unaniem eens geworden over de uit Alphen aan de Rijn afkomstige Michelle Zimmerman. De 18 jarige O’Neill Summerbabe gaat een spannend jaar tegemoet. Morgen staat er een photoshoot gepland voor de cover van Summertime Magazine en in de komende week zal ze opnames gaan maken voor TMF. Daarnaast zal zij de komende tijd diverse trainingen krijgen om haar klaar te stomen voor de Internationale Miss Hawaiian Tropic Contest in Las Vegas begin 2009.

summerbabes

Op de derde plaats is geëindigd de Haagse Maaike Vennik en op de tweede Manon Oplaat uit Oegstgeest. Zij gingen beide naar huis met een nieuwe LG Mobile telefoon. Lesley Houtkamp won een vakantie voor 2 personen naar Mimizan aangeboden door X-Travel voor de sportiefste deelneemster.

manon

maaike_michelle

Beeld: Robert van Ginkel en Nathan Vennekens

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws