Duits alternatief voor Lowlands: C/O Pop in Keulen

Partyscene Redactie | 31 juli 2008
headlines

Zoals je weet is Lowlands al enige tijd volledig uitverkocht. Je kunt natuurlijk op de zwarte markt op zoek gaan naar een kaartje en je scheel betalen, of je reist af naar Keulen. Van woensdag 13 tot en met 17 augustus staat de Duitse stad namelijk in het teken van C/O Pop. Vijf dagen lang, midden in de stad, is het feest in Keulen. C/O Pop heeft een fijne mix tussen upcoming artiesten en grote namen en gezonde mix (á la Lowlands) tussen dance, pop en meer alternatieve muziek.

Zo staan voor de vijfde editie o.a Digitalism, Sven Väth, Aril Brikha, Paul Kalkbrenner, Larry Heard en Ricardo Villalobos, maar ook acts zoals Mika en The Teenagers. Een ander hoogtepunt van het festival is de clubnight Local Heroes. Deze wordt georganiseerd door het Kompakt label en zorgde de afgelopen edities voor een knallend feest. Verwacht daarnaast nog diverse concerten, tentoonstellingen en filmscreenings.

c/o pop

Een ticket voor alle dagen kost je slechts € 65,-. Deze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website van C/O Pop. Keulen ligt 225 km van Utrecht.

Partyscene mag 2 festivaltickets weggeven. Wil jij samen met een vriend of vriendin naar Keulen? Laat het ons weten en doe mee door hier te klikken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws