Sandayz, shimmer & shine at Kijkduin!

Partyscene Redactie | 31 juli 2008
headlines

Sandayz, shimmer & shine at Kijkduin!

Na de uitverkochte edities van Sandayz in Amsterdam met o.a. Fish Go Deep, Dennis Ferrer & Erick Morillo maakt de organisatie nu de reis naar Kijkduin. Ja, je leest het goed, Kijkduin, en hoe! Tegen het einde van de avond zal op 2 augustus de toplocatie People klaar zijn voor een fantastisch avondje Sandayz. Handjes in de lucht & voetjes in het zand van 22.00 tot maar liefst 04.00 uur!!

Beachclub People en Sandayz…

Een zwoele zomerse zaterdag in augustus… Wat zou je nou liever willen doen dan feesten op People?

Je begrijpt dat de organisatie met het populaire Sandayz dus flink gaat uitpakken deze editie; een super locatie, hippe bestemming & met de crème de la crème van de nationale dansscène een extra toefje slagroom op de taart. Zodra je People binnenkomt waan je je in een über hippe lounge club. Trendy lounge banken en mooi personeel is het eerste wat opvalt. Behalve dat deze beachclub er goed uitziet, kun je er ook nog eens heel goed feesten. Dit alles is precies waar Sandayz voor staat.

Line up…

Op deze speciale editie van Sandayz zullen de echte zomerse sounds weer ten gehore worden gebracht . Als je nu nog niet overtuigd bent zal de spectaculaire line up op 2 augustus je wel naar Kijkduin lokken; de bende is compleet, optredens worden verzorgd door grote namen als Gregor Salto, Funkerman, Erick E & Dirty Priest. Ook zal David Wagemaker, die al menig avondje People op zijn kop heeft gezet, achter de draaitafels plaatsnemen. Aan de line up zal het deze zwoele zaterdag dus zeker niet liggen, die staat garant voor een topevenement zoals we van 4NGME & Soulmax gewend zijn.

sandayz

Sandayz-VIP.….

De eerste Sandayz in Kijkduin mag niet ongemerkt voorbij gaan, zeker niet voor de genodigden voor wie de VIP wordt omgetoverd tot een walhalla door Globe VIP Agency. Wie zich hier wil laten verwennen en Sandayz in een speciale setting wil beleven heeft de mogelijkheid een eigen VIP-tafel of VIP-ticket te bestellen, uiteraard voorzien van de consumpties. VIP Reservation: Globe VIP Agency 06-46295303

Voorverkoop adressen….

Als je er zeker van wilt zijn dat je bij dit spectaculaire feest aanwezig kunt zijn kun je het beste je kaartje in de voorverkoop halen. Kaarten in de voorverkoop zijn € 12.50 en zijn verkrijgbaar via easyticket.nl en bij de volgende adressen;  Rhythm Import Torenstraat 96 Den Haag, Altro Deltaplein 605/606 Kijkduin, People Zuiderstrand 18 Kijkduin.

Routeomschrijving & parkeren….

Beachclub People is gelegen in het midden van de badplaats Kijkduin. Met de auto houd je vanaf de snelweg Den Haag Zuid-West aan en volg je de N211 daarna de Lozerlaan en Kijkduinsestraat. In Kijkduin kun je gratis parkeren. Op de boulevard loop je richting "speelboot". Achter de boot neem je de trap en ga je linksaf (richting Hoek van Holland) het strand op. De eerste strandclub is People. Nachtbus: Na de laatste tram of bus rijden op zaterdagnacht Nachtbussen tussen Scheveningen en Den Haag centrum, Den Haag Zuid West, Rijswijk, Wateringen, Voorburg en Leidschendam. Voor meer informatie (ook over de nachtbus): www.htm.nl of: www.ov9292.nl

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar en ouder. Bij twijfel kan er aan de deur om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee. Geldige legitimatiebewijzen zijn een paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

Datum:

Zaterdag 2 augustus 2008

Line up:

Erick E

Funkerman

Gregor Salto

Dirty Priest

David Wagemaker

Mc Angel

Open:22.00 – 04.00 uur.

Informatie: www.soulmax.nl /www.beachclubpeople.nl

Email: info@soulmax.nl

Age: 18+ ID Reguired….The organisation has the right the refuse admittance

VIP Reservation: Globe VIP Agency 06-46295303

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws