Voltt Loves Summer 2008

Partyscene Redactie | 29 augustus 2008
headlines

Morgen vindt één van de meest intieme festivals van ’t land plaats voor 5000 techno liefhebbers: het Volt Loves Summer Festival in Amsterdam. Nieuw is de speciale huiskamerstage om de gemoedelijke sfeer van het feest maximaal tot zijn recht te laten komen en The Plees to be, voor een feestelijk toiletbezoek. De late beslissers hebben pech, want het feest is geheel uitverkocht.


De huiskamerstage zal op het grasveld langs de oude scheepshelling komen. Hier kun je relaxen, hangen, chillen, eten, drinken en natuurlijk ook dansen. De volgende artiesten zullen daar hun uiterste best voor doen:


Rauwkost (ThirtyOneTwenty, Leiden)

Jens Bond (Bar25, Highgrade, Berlin)

Boris Werner (Remote Area, Amsterdam)

Melon (Ratio, Amsterdam)

Ille Bitch (Gasten Zonder Grenzen, Amsterdam)


Bij de mainstage is stilstaan geen optie. We kunnen ons allemaal nog wel het filmpje herinneren van de violiste die samen met Samim live meespeelde op zijn hit Heater.




Dit jaar geen Samim, maar:


Pole (~scape, Novamute, Berlin)

Carl Craig (Planet E, Detroit)

Alex Under (Trapez, Cmyk, Madrid)

Adam Beyer (Drumcode, Stockholm)

2000 and One (100% Pure, Amsterdam)

Andy Stott (Modern Love, Manchester)

Polder (Intacto, Amsterdam)

Giles Smith & James Priestley (Secretsundaze, London)

Bart Skils (100% Pure, Amsterdam)


Voltt 24-uurs dansmarathon

Er is ook goed nieuws voor de onvermoeibaren; na Volt Loves Summer is er een 24-uurs dansmarathon. Die begint met een after in de Paradiso. Kaarten zijn voor 15,- euro aan de deur te koop, maar kom vroeg om teleurstelling te voorkomen. Op vertoon van je Voltt bandje ontvang je bovendien twee gratis drankmuntjes. De volgende artiesten zijn in ieder geval bevestigd:


Kabale und Liebe (Remote Area)
Secret Sundaze crew (Secretsundaze, London)
Melon (Plathirsch)
2000 and One (100% Pure)
Jan Boelen (Basement)
Gavin Herlihy (Get Pshysical, Kindisch)
Tony Boogs (Sugar Factory)

En meer...


Na afloop van deze after is er nog een after-after in de Flexbar tot diep in de morgen. Meer informatie daarover wordt bekend gemaakt op het festival en in Paradiso.


Voltt Loves Summer vindt plaats op het terrein van de NDSM-werf aan de Neveritaweg in Amsterdam. Meer weten? Check www.voltt.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws