LOST on SUNDAY

Partyscene Redactie | 15 juli 2008
headlines

LOST on SUNDAY is een nieuw maandelijks diner and dance event in Strandclub WIJ (Scheveningen) op de zomerse zondagavond.
De eerste editie van LOST on Sunday vindt zondag 20 juli 2008 plaats.

Op 1 van de mooiste locaties aan het Nederlandse strand ontvangen muzikale hosts Joshua Walter & Lars Vegas (Jimmy Woo, Mysteryland, GirlsLoveDjs)je tussen 17.00 en 23.00 uur. Samen met een aantal exclusieve gastartiesten & djs nemen zij je mee op een muzikale trip van sounds, opgebouwd uit de lekkerste soulful funk, jazzy hip hop en groovy laidback house.

Het LOST concept is uniek in zijn vorm, vanwege de combinatie van verschillende stijlen muziek gebracht door de beste live artiesten en DJs. De gast djs behoren tot de absolute Nederlandse top en krijgen de kans om in een informele setting de muziek te draaien waar zij op andere events geen ruimte voor krijgen. Favoriete platen die hen hebben geïnspireerd en die ze graag aan anderen willen laten horen. De live artiesten zijn een selectie van upcoming talents en rasartiesten met een enorme staat van dienst.

Voor de eerste editie zijn de volgende live artiesten uitgenodigd:
*Julian & Anthony(Neo Soul),
*Damian Hope presents the Hope Dealers (TMF),
*Bart Goederie (SPLENDID),
*De master of ceremony is Dan Stezo (The Fringe)
*en achter de draaitafels staan MisterSpeak (Wicked Jazz Sounds) & Manga (Jimmy Woo).*Uiteraard nemen resident DJs Lars Vegas en JoshuaWalterook hun favoriete plaatjes mee.

De avond begint om 17.00 uur tijdens het diner. Vanaf 20.00 uur wordt de dansvloer vrijgemaakt en kan er worden gedanst tot 23.00 uur.
De hele zomer lang vindt een editie van LOST on Sunday plaats op iedere 3e zondag van de maand. And best of all? De toegang is gratis.

LOST on Sunday

Where: Strandclub WIJ, Strandweg 1, Scheveningen
Date: Zondag 20 juli, 17 augustus, 14 september 2008
Entrance: FREE
Info:
www.zamen.nl
www.fewkidsontheblock.nl

In de zomer elke 3e zondag van de maand van 17:00 tot 23:00.

lostonsunday

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws