Line-up festival E-play bekend

Partyscene Redactie | 27 juni 2008
headlines

De line-up van het gloednieuwe outdoor strandfestival E-play is zojuist bekendgemaakt door organisatoren Extrema en Art of Dance. Het dance-evenement sluit op zaterdag 6 september het festivalseizoen fris af. In vijf area’s krijgen de dancestijlen eclectic, (minimal) techno, house en latin van zo’n 50 artiesten een plek aan het E3-strand van Eersel, nabij Eindhoven. Het festival richt zich bovendien op nieuwe mogelijkheden tot interactiviteit met haar bezoekers.
E-play
E-play biedt buiten de 5 muziek-area’s een fresh food lounge en diverse area’s waar interactiviteit een grote rol speelt. Zowel interactie tussen bezoekers onderling als interactie tussen de bezoekers en de organisatie worden op een speelse manier gerealiseerd, zo laten de organisatoren weten. De vijf muziek-area’s zullen E-play Mixtape, Playing Dutch, Casa Latina, M-n-mal en Eclectic Fantastic gaan heten.

E-play Mixtape

Op deze stage vindt de bezoeker een fijne dwarsdoorsnede van de stijlen techno, house, eclectic en electro. Internationale top-dj’s, afgewisseld door Nederlandse grootheden geven dit podium het échte mainstage-gevoel; handen in de lucht, wachten op dat hoogtepunt, en lós met z’n allen!

Playing Dutch

Een eerbetoon aan de internationaal steeds groter wordende Nederlandse housedeejays. Met uitzondering van één buitenlandse act wordt het voetjes van de vloer voor het vaderland bij dit podium!

Casa Latina

Latin House begint een stevige voet aan de grond te krijgen binnen het Nederlandse party-aanbod. Zwoele ritmes, stevige bassen en die typische Zuid-Amerikaanse percussie zullen de boventoon gaan voeren in deze swingende area.

M-n-mal

Minimal; nog zo’n stijl die steeds moeilijker weg te denken is uit het aanbod voor housend Nederland. Met een line-up waar jonge honden naast oudgedienden staan geprogrammeerd richt E-play zich op de toekomst van techno!

Eclectic Fantastic

Eclectic is de stijl, of eigenlijk de non-stijl, waarin allerlei (house)genres de revue passeren. Electro, urban, techno, house, 80’s, 90’s, het maakt niet uit! Overal halen de eclectici hun platen vandaan om ze te mixen tot één nieuw bombastisch geheel!

E-Play Mixtape
Steve Angello (SE / Size Records)
Mark Knight (UK / Toolroom Records)
Dr. Lektroluv (BE)
Chuckie
Ron Carroll (USA)
Hardsoul (Roog & GregvanBueren + Mitch Crown, Dorothy Sherman and Jethro Angkotta)
Born to Funk
Kruh
MC Lex Empress

Playing Dutch
Gregor Salto
Ricky Rivaro
Billy The Klit
William Shagspeare
Hardwell
Risk Soundsystem
Digital Boy (USA)
Johan Bogers

Casa Latina
Ryan Marciano & Sunnery James
Jeroenski
Brian S
D-Rashid presents The Brutal Tour (+ Andrei Russo, MC Crown & Grupo Capoeira Brasil)
Rishi Bass
Manga
Carita La Niña        
Silvano Da Silva

M-N-Mal
Joris Voorn LIVE
Michel de Hey
René Amesz
Bart Skils
Nuno Dos Santos
Michael “Ille Bitch” Von L
Infinitize
Duotone

Eclectic Fantastic
De Jeugd van Tegenwoordig LIVE
The Partysquad
Real El Canario
Hitmeister D
Mr. Wix
Irwan
The Flexican
Jay-B
Jim Aasgier

Ricco’s Village
Funktransplant
Boy Born
Parados
Jerry Swinger
Shurendi
Gwise

E-Play duurt van 11:00 tot 23:00. Timoco’s voorverkoop is inmiddels gestart. . Tickets kosten 39,- (ex.) en zijn vanaf juli ook te verkrijgen in alle Nederlandse Belcompany- en Primera-filialen.

E-Play 2008

6 september 2008

Recreatieplas E3, Eersel

Voorverkoop via Timoco, online en vanaf juli via Primera en BelCompany-filialen in Nederland

www.e-playfestival.nl  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws