De formule von Herr Zimmerman

Partyscene Redactie | 13 juni 2008
headlines

Herr Zimmerman is een van de meest onderbelichte clubs van Rotterdam. Check hier waarom.

Het kan een komen en gaan zijn van clubs. Een van de, zeg maar, nieuwere gezichten in clubland lijkt toch wel de Rotterdamse club Herr Zimmerman. Nieuwer is misschien niet helemaal het juiste woord, maar de club heeft nooit zo in de spotlights gestaan. Herr Zimmerman is in Rotterdam, wellicht wel in Nederland,  een ‘verwoedde strijd’ aan het voeren om eindelijk weer eens een zelfprogrammerende club neer te zetten. Er zijn geen organisaties van buitenaf die een feest komen organiseren, waardoor de programmering en de identiteit van de club echt des Zimmermans zijn en blijven. De club programmeert een wat stevigere electro en zeer tanzbare vermakelijke minimal- en techno sound. 

fraulein z

Het zijn ook niet de minste artiesten die al achter de decks van Herr Zimmerman gestaan hebben. Zo waren David Carretta, Dr. Lektroluv, Adriano Canzian, Andre Galluzzi, Ken Ishii, Tony Rohr, Heidi en The Hacker er al eens te gast. Dat aangevuld met residents Fraulein Z en TanzMan, die aan de basis van de club staan. Een lekker internationale programmering. Dat is ook te zien aan het publiek dat er komt. In verhouding zijn er veel bezoekers van buiten Rotterdam en zelfs van buiten Nederland, maar gemêleerd is het zeker. Herr Zimmerman heeft dan ook een internationale uitstraling. De sfeer in Herr Zimmerman is buitengewoon open, vriendelijk en erg los en feestelijk!

herr zimmerman

Benieuwd geworden? Morgen, zaterdag 14 juni, vindt er weer een fijne clubavond plaats: Dansen Doe Je Zo. Vanzelfsprekend vind je residents Fraulein Z en Tanzman achter de decks, aangevuld met Etxi. De deuren zijn geopend van 23.00 tot 05.00 uur en een kaartje kost 10 euro.

Nog meer weten? Kijk dan op www.herrzimmerman.eu, op www.myspace.com/herrzimmerman en op www.myspace.com/djfrauleinz. Op de laatste kun je ook een gratis mix van haar dowloaden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws