Strandclub Naturel opent zaterdag haar deuren!

Partyscene Redactie | 30 mei 2008
headlines

Een goed begin is het halve werk wordt vaak gezegd. Ook de uitspraak beter laat dan nooit komt geregeld voorbij. Met die twee leuzen in het achterhoofd zal de Naturel dit jaar op zaterdag 31 mei officieel haar deuren openen. En hoe..!

sunset

Bali.... wie droomt er niet weg bij de gedachte van witte stranden, de golvende frisgroene rijstvelden en al het relaxte wat dit geweldige eiland met zich mee brengt. En wat zou het fijn zijn een heeeeel klein stukje Bali op ons eigen Hollandse Scheveningen te hebben. Het witte strand kan helaas niet geëvenaard worden maar de ontspannen sferen, het gevoel van niets moet maar alles mag en het afgelegen stukje paradijs zijn deze zomer in strandclub Naturel te vinden. Met een compleet nieuw interieur rechtstreeks afkomstig uit Bali waant de bezoeker zich voor even in een andere wereld. Het enige wat dan nog ontbreekt is een feestje..

Maar ook dat verzoek wordt verhoord! Op 31 mei is het eindelijk zover; de grote officiële opening van strandclub Naturel! Met een achterban van ervaren entertainers kan het niets anders dan een spetterend succes worden waar de rest van de zomer nog aan terug gedacht zal worden. Speciaal voor deze gelegenheid is het wereldwijd succesvolle Fashion TV uitgenodigd. FTV organiseert over de hele wereld evenementen die garant staan voor glamour, mode, muziek, acts en een oogstrelende ambiance. Dit zal gedurende de nacht van 31 mei op een luchtige en zomerse manier ingevuld worden. Fashion TV zal het evenement van het begin tot het einde filmen waardoor straks talloze huishoudens verspreid over 6 continenten en 130 landen jaloers mee zullen kijken naar deze niet te vergeten opening.

Wat duidelijk mag zijn is dat tijd noch middelen zijn gespaard deze opening tot een succes te maken. Een event dat niet plaatsvindt op een gewone locatie, maar in een andere wereld. Om die andere wereld intiem te houden zal iedereen alleen naar binnen kunnen mits hij of zij is uitgenodigd of als introducé met een genodigde meekomt. Zorg dat jij er bij bent, en wordt onderdeel van dit spektakel.

naturel

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws