Bedenk een nieuw festival

Partyscene Redactie | 30 mei 2008
headlines

beachparty

Elk jaar komen er in Nederland nieuwe festivals bij. Kleine intieme buiten feestjes, maar ook grote nieuwe festivals als A day at the Park en E-Play. Maar zijn dit de festivals waar je op zit te wachten? Of wil je wat anders? Mis je artiesten in de line ups? Wil je een specialere locatie? Goedkoper? Meer of minder stages? Partyscene daagt je uit om zelf een festival te bedenken. Denk daarbij aan:

Locatie

Line up/muzieksoort(en)

Thema/decor/aankleding

Grootte/aantal bezoekers

Prijs

Aantal stages

Andere zaken die je belangrijk vindt

Je mag zelf verzinnen hoe je de presentatie van dit nieuwe festival doet. Schrijf een wervend persbericht, ontwerp een bizarre flyer, maak een opvallende fotocollage, draai een filmpje in elkaar, alles kan en mag. Mail je inzending naar info@partyscene.nl voor 13 juni 2008. Vermeld bij het onderwerp ‘Festival’ en in de mail je naam en je inlognaam op Partyscene. Je hebt dus nog twee weken de tijd! De winnaar mag naar twee festivals naar keuze en kan uit deze lijst kiezen.

Daarnaast mag de winnaar met drie vrienden of vriendinnen naar A day at the Park op 14 juni in het Amsterdamse Bos. Je krijgt daarbij met z’n vieren twee goed gevulde picknickmanden met hapjes en drankjes!
A day at the Park
Op de open plek in het bos klinken van 11.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds de vrolijke klanken van house, techhouse en melodieuze techno. Uniek aan ‘A day at the park’ is de concertbeleving van het evenement. Er komt één grote stage waar drie spraakmakende acts en een support act de muzikale invulling van een zomerse dag in het park verzorgen. Rond het middaguur wordt het spits afgebeten door het befaamde duo HouseQuake, bestaande uit DJ’s Roog en Erick E. In de namiddag staat Deep Dish frontman Dubfire geprogrammeerd en wanneer de zon achter de bomen verdwijnt is het aan de sfeermaker bij uitstek Sven Väth om A day at the Park’ van een passend slotakkoord te voorzien in de sprookjesachtige ambiance van het bos.

Maar A day at the Park is veel meer dan enkel een happening voor de bezoeker die voor de muziek komt. Het terrein wordt ingericht met theater, Oud-Hollandsche kermisattracties en vele bij het Amsterdamse Bos passende festivalacts. Bovendien is er over het gehele terrein de mogelijkheid om een ouderwetse picknick te houden met vrienden en vriendinnen. Bij de aankleding van het terrein wordt zoveel mogelijk gekeken naar de omliggende natuur, zelfs het immense podium krijgt een organisch karakter. De beleving van een dag in het park staat bij de organisatie dus centraal. Meer informatie op www.adayatthepark.nl

Hier kan je een uitgebreid festival overzicht vinden van deze zomer voor eventuele inspiratie voor je eigen festival. Succes!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws