Win een GirlsLoveDJ’s VIP pakket

Partyscene Redactie | 28 mei 2008
headlines

Helaas komt er aan veel goede dingen een einde en dus ook aan het Post CS gebouw en dat  kan GirlsLoveDJ’s natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan zonder die schuur eens even goed te rocken!
GLDJ's
Het wordt dus weer tijd het lijstje uit te breiden en de BG rustig in het rijtje unieke plekken te zetten waar GLDJ’s al eerder  feesten gaf. Even voor de mensen die onder een steen hebben gezeten: Ze deden ooit eerder in Amsterdam de Tunfun, De Sonesta koepel, Het Rozentheater, Het Sloterparkbad (in bikini) aan.

Voor deze editie zijn Joost van Bellen, Jaziah, Lars Vegas, TomDamienLo, Irwan, Rubwax & MissingLinks, Jim Aasgier, The Disco Accidents en Chip Karten erbij en SEF die alles aan elkaar praat.

Maar wat is GirlsLoveDJ’s? Kort maar krachtig: Iedere dj draait in 45 minuten zijn/haar favoriete hits. Uiteenlopend van house, electro, disco, pop, bootybass, rock, 80’s, 90’s, hiphop, crunk, funk en punk, alles komt voorbij. Iedere dj doet z’n eigen ding en draait de club uit z’n fundering, daar moet je bij zijn…ja toch?!

En helemaal nu Partyscene een exclusief VIP pakket verloot! Eén winnaar mag samen met een vriend(in) naar binnen, krijgt 20 munten, plus beiden een exclusief GirlsLoveDJ’s shirt. Mail hiervoor naar rolf@partyscene.nl met als onderwerp GLDJs, en in de mail jouw Partyscene membernaam en erbij welke GLDJ’s resident jij het dikst vindt en waarom.

Check www.postbg.nl en  www.girlslovedjs.nl voor meer info!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws