Koninginnedag 2008: het weer!

Partyscene Redactie | 25 april 2008
headlines

Het is bijna tijd voor Koninginnedag. En de vraag die (bijna) iedereen bezig houdt is natuurlijk.... Wat voor weer wordt het de 30e? Partyscene.nl raadpleegde Buienradar.nl voor een voorspelling. De laatste update is van 28 april 10.52:


"In de ochtend is het bewolkt en trekt een band met regen van zuidwest naar noordoost over het land. Later in de ochtend zal de zon vanuit het zuidwesten af en toe tevoorschijn komen en blijft het droog. Het noordoosten heeft dan nog last van de storing zodat het daar wellicht de hele ochtend nog regenachtig blijft. In de middag is het dan op de meeste plaatsen droog met af en toe zon. In de loop van de middag trekken vanuit het zuiden enkele buien het land binnen waarbij onweer niet is uitgesloten. De maximumtemperatuur is afhankelijk van de hoeveelheid zon en ligt tussen 15 en 17 graden. Er staat een matige zuiden tot zuidoostenwind, kracht 4."

Conclusie: Warm aankleden en kleed je tegen de regen. En je zonnebril niet vergeten, want tussen de buien door zou het namelijk nog best wel eens aardig weer kunnen zijn.

Voor de laatste weersvoorspelling check je de speciale site Koninginnedagradar.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws