ClockWrks gecancelled

Partyscene Redactie | 25 april 2008
headlines

Was jij van plan naar ClockWrks te gaan komende dinsdagavond? Slecht nieuws voor je, want het feest is afgelast.

Partyscene ontving gisteravond laat het volgende bericht vanuit de organisatie:

“De organisatie van het Koninginnenachtfeest 'ClockWrks - The Orange Issue' heeft besloten het feest af te gelasten in verband met de tegenvallende kaartverkoop. Het evenement zou dinsdagavond 29 april van 22.00 tot 06.00 uur plaatsvinden in het Klokgebouw te Eindhoven, dat een capaciteit heeft van 10.000 bezoekers. Feestgangers die in de voorverkoop toegangskaarten gekocht hebben via internet, hebben hun geld inmiddels terug gestort gekregen. Kaarten die gekocht zijn bij de fysieke voorverkoopadressen van Ticketbox kunnen bij de betreffende verkooppunten geretourneerd worden.

De ClockWrks organisatie en ook de partijen die zalen zouden hosten (Armada, Sneakerz, Flavour en Rock 'n Roll Rehab), betreuren het feit dat ze de stekker uit dit grootschalige evenement moeten trekken enorm. Zeker gezien de publiciteitscampagne die reeds gevoerd is en de vele nationale en internationale dj's die geboekt zijn. Toch is er niet voor alternatieven gekozen om het feest in andere vorm te laten doorgaan. Het evenement geheel gratis maken of af te slanken door één of misschien zelfs twee zalen te schrappen is geen optie voor de organisatie, omdat daarmee de honderden bezoekers die wél een kaartje gekocht hebben ook danig gedupeerd worden.

Door zulke maatregelen zou het evenement niet meer het feest zijn dat de organisatoren en bezoekers voor ogen hadden.

De organisatie is momenteel druk bezig om de internationale dj's te verplaatsen naar andere feesten gedurende Koninginnenacht of –dag. De geplande Rock 'n Roll Rehab area heeft in zijn geheel onderdak gevonden in Club Rembrandt in Eindhoven, waar de geplande artiesten zullen draaien tijdens het Koninginnenachtfeest 'Royal Electrocution'. Tevens wordt er naar een nieuwe datum later dit jaar gezocht, om het feest 'ClockWrks' in het Klokgebouw een nieuwe kans te geven.”

Logischerwijs vervallen hiermee ook de gastenlijstplekken voor Partyscene winnaars. Mocht je nog vragen hebben over het event, dan kun je de organisatie e-mailen op info@clockwrks.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws