Gratis album van The Glimmers op Rock ’n Rush

Partyscene Redactie | 28 maart 2008
headlines

Zaterdag 29 maart zal de hele Effenaar in Eindhoven worden omgebouwd tot een trashy rocktempel inclusief een dikke ravende rockband on stage. Want Rock ’n Rush is in het huis! Muzikaal gezien kan dit spektakel alleen neergezet worden door The Glimmers uit België. Wat deze helden ook draaien, ze maken er één groot feest van! En het mooie is, je kan op deze Rush avond zelfs gratis hun nieuwe album Gee Gee Fazzi bemachtigen. En de eerste 15 partypeople die verkleed bij de kassa als hun favoriete rockartiest staan mogen er gratis in. Rock on dude!

Het Belgische duo The Glimmers bestaat uit Mo Becha en David Fouquaert. Deze heftige heren worden gezien als dé voorbeelden voor de eveneens Belgische 2 Many Dj’s. Mo & David waren namelijk de eerste dj’s die van twee nummers één geheel maakten, de zogenaamde ‘mash-up’. The Glimmers gaven de voorzet, en 2 Many Dj’s kopten deze stijl later in met hun cd wereldwijd bekende Radio Soulwax Pt. 2 cd.
Rock n Rush
De twee grafitti breakdancemeesters begonnen ooit met hiphop en zijn 20 jaar later één van de meest gevraagde dj’s ter wereld. Na al die jaren weten ze werkelijk alle soorten muziek door hun sets te draaien, en blijven ze verrassen. Van techno naar electro en van disco tot hiphop, het komt allemaal langs in één ruig rockende mix die voor één groot feest zorgt. Dat hebben ze al op 20 verschillende compilatie cd’s en op Innercity 2005 mainstage bewezen! Op http://3voor12.vpro.nl/djsets/ kan je de nieuwste set van The Glimmers checken en op www.myspace.com/theglimmers vind je naast mashups en mixes ook eigen tracks van hun nieuwe album Gee Gee Fazzi.

Want momenteel touren de vroegere Culture Club residents door Europa voor hun Gee Gee Fazzi Tour die tot eind van het jaar loopt. Het gelijknamige album wordt tijdens deze knotsgekke muzikale trektocht weggegeven aan de vele uitzinnige fans. Dit nieuwe Glimmers album wordt dus niet officieel bij een label uitgebracht en is alleen exclusief tijdens hun optredens te verkrijgen. Lekker rock & roll dus! Om ook zo’n exclusieve cd te krijgen dien je een ticket voor 29 maart via www.chemistry.nl aan te schaffen, waarna je bij inlevering hiervan bij de kassa van de Effenaar het felbegeerde zilveren schijfje ontvangt. Op dit album vind je onder andere een track met ex-Yello Mann Carlos Peron en een cover van de Olivia Newton John klassieker Physical.

Daarnaast komt Jesse Voorn de decks rocken. Opgegroeid met hiphop en rock in de jaren 80 ontdekte hij begin jaren 90 housemuziek. Hij bezocht vanaf dat moment gretig zoveel mogelijk clubs maar wilde zelf ook wel eens mensen aan het dansen brengen. Daarom kocht Jesse twee platenspelers en begon gewoon met oefenen. Maar draaien was niet genoeg, dus ging the new kid on the block ook plaatjes maken. Zijn mix van jackin' house, tech-house, electro en techno sloeg al snel in als een bom en zo belandde hij al op Dance Valley en worden de tracks van deze Dance4Life ambassadeur o.a. op het Deal Records/Armada label uitgebracht. Jesse staat voor no nonsense, just good music! Rush resident Jaziah warmt de zaal op.

Maar er is meer! In de tweede zaal komen dvdj’s Off The Wall de zaal bespelen met hun imposante collectie beelden en tunes. Want ze draaien niet alleen plaatjes, maar ook de bijbehorende clips! Ze hebben duizenden video’s, clips en animaties verzameld uit de gehele dance geschiedenis en mixen, scratchen en manipuleren dit tot één strak geheel. Je moet het zien en horen om het te geloven! Sappig resident Jay B opent de zaal met een afwisselende set doorspekt met house, hiphop, classics en meer. Het wordt dus één groot losbandig feest op zaterdag 29 maart tijdens Rock ’n Rush in de Effenaar!

Dus wil jij ook graag een kopietje van het nieuw Glimmers album? Kom dan op zaterdag 29 maart naar de Effenaar in Eindhoven en zorg dat je een kaartje via www.chemistry.nl hebt gescoord.

Meer info vind je op www.myspace.com/theglimmers en op www.chemistry.nl en www.effenaar.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws