Stage lopen bij Partyscene.nl?

Partyscene Redactie | 27 februari 2008
headlines

Vanaf begin juni hebben wij weer een stageplaats beschikbaar bij Partyscene.nl. Studeer je communicatie, journalistiek of een vergelijkbare studie en zoek je per april een leuke stageplek? Kijk dan snel verder.

Functie:

Als stagiaire binnen Yourscene BV ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden. Je zult je tijdens je stage bezig gaan houden voor één of meerdere websites van Yourscene. Momenteel hebben wij o.a. websites over uitgaan (Partyscene.nl) en mode (Fashionscene) in eigen beheer.

partyscene

Je voornaamste taken zullen bestaan uit het actief contact houden met diverse organisaties, clubs en artiesten, desigers en het opzetten en uitvoeren van ledenwervingsacties en diverse redactionele werkzaamheden. Daarnaast is er ruimte voor een eventuele stageopdracht.

Samen met de content manager en de marketingmanager ben je verantwoordelijk voor de invulling en uitstraling van de websites binnen Yourscene. Je weet goed want jongeren interesseert op internet en je ben in staat deze ontwikkelingen te vertalen naar oplossingen.

Jouw profiel:

  • HBO opleiding communicatie, marketing of journalistiek (of vergelijkbare opleiding)
  • Goede communicatieve– en schrijfvaardigheden
  • Ervaring met internet en photoshop is een pré
  • Stressbestendig en initiatiefrijk
  • Resultaatgericht en creatief
  • Een gezonde belangstelling voor de interesses van jongeren in de leeftijd van 18-35 jaar

Stageperiode:

Yourscene heeft per 7 april een stageplaats ter beschikking. In overleg is het eventueel mogelijk eerder of later te beginnen, afhankelijk van de stageperiode van je opleiding. De stage is voor 4 óf 5 dagen per week.

Over Yourscene BV:

Yourscene BV bestaat sinds mei 2005 (daarvoor Partyscene BV) en is onderdeel van de ilse media. Inmiddels is ilse media marktleider onder de online uitgevers. Het ilse media netwerk bestaat uit 96 websites, waarvan Startpagina een van de grootste is van Nederland. Ook NU.nl, ilse.nl en web-log.nl behoren tot de top 20 van Nederlandse internetsites. Yourscene BV geeft zelfstandig diverse internetsites uit waaronder Partyscene.nl, Fashionscene.nl, Urbanscene.nl, Pozerscene.nl. Voor een volledig overzicht kun je terecht op Yourscene.nl. Daarnaast ontwikkelt Yourscene diverse interactieve producten voor onder andere KPN Hi.

Yourscene BV is gevestigd in het centrum van Amsterdam aan de Keizersgracht en gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Contact:

Wil je reageren op deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Rolf van Houten. Voor meer informatie kun je onderstaande gegevens gebruiken.

Rolf van Houten

rolf@yourscene.nl

020 710 9700

Yourscene BV

Keizersgracht 424

1016 GC Amsterdam

020 7109700

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws