Shaved

Partyscene Redactie | 20 februari 2008
headlines

Ook opvallend veel besnorde types gezien de afgelopen maand? Dat kan kloppen, want de snorrenactie van Fight cancer vond plaats in Nederland. Deze wordt uitbundig afgesloten met Shaved. Dit is een groot dance feest waar de snorren van deelnemers worden afgeschoren. Het startschot hiervoor wordt gegeven door ambassadeur Aram van de Rest. De snorrenactie van Fight cancer wordt ingezet om op een eigenzinnige manier fondsen te werven voor kankerbestrijding. Zowel mannen als vrouwen konden meedoen met een creatieve snor om deze vervolgens te laten sponsoren.
Snorremans
Op het feest draaien een aantal bekende dj’s zoals Ronald Molendijk en Jeroen Post en de avond wordt aangekleed met meerdere acts zoals Machiel van Aar op sax, Mc Orfeo en dans van Deux d’Amsterdam. En niet te vergeten: de professionele Philips scheercrew staat klaar om de snorren liefdevol onder handen te nemen.

Op Shaved komt dus een einde aan de februari snorrenmaand met deelnemers als Rene Froger, Aram van de Rest, Dennis van der Geest, Nick & Simon, Eddy Zoëy, Mimoun Ouled Radi, Mike Starink en Ronald Giphart. Maar ook bekende vrouwen als Wendy van Dijk, Katja Schuurman en Fatima Moreira de Melo. Iedere snordrager vraagt vrienden, familie en collega’s om de snor te sponsoren. Het sponsorgeld gaat direct naar Fight cancer voor wetenschappelijk kankeronderzoek, voorlichting en begeleiding.

Het feest is toegankelijk voor snordragers en niet-snordragers. Kaarten kosten 10,- en de opbrengst hiervan gaat naar Fight cancer. Deelnemende snordragers die meedoen aan de actie hebben gratis entree en kunnen ter plekke gratis hun snor laten afscheren. Dit kan alleen als zij zich opgeven door voor 24 februari een mail te sturen naar snor@fightcancer.nl en ingeschreven staan bij de snoractie.

Fight cancer is het dynamische jongeren label van KWF Kankerbestrijding dat op een spraakmakende manier fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek, voorlichting en begeleiding van kankerpatiënten. De snorrenactie is hier een onderdeel van.

Shaved

Donderdag 28 februari

21.00 – 02.00 uur

Westerunie Amsterdam

Entree: 10,-

Voorverkoop en informatie: www.fightcancer.nl/snor

Wereldkampioenschappen die wel snor zitten

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws