Free Your Mind Festival viert vijfjarig bestaan

Partyscene Redactie | 14 februari 2008
headlines

Op zaterdag 7 juni is het weer tijd voor Free Your Mind. Dat bestaat ook nog eens vijf jaar.

Op 7 juni wordt het een groot feest aan de oevers van de Rijn bij Arnhem. Daar wordt dan namelijk het eerste lustrum van het Free Your Mind festival gevierd. De ongekende goede sfeer (het staat niet voor niets bekend als het festival van de lachende mensen) gecombineerd met een altijd verrassende line-up zorgt ook dit keer weer voor het perfecte startschot van het festivalseizoen. Het festival is in die tijd uitgegroeid tot een landelijk fenomeen, waar duizenden feestgangers op af kwamen. De locatie, die ooit het decor vormde waar de slag om Arnhem werd uitgevochten, wordt nu één keer per jaar omgetoverd tot een uniek festival waar een bonte menigte zijn of haar eigen feestje creëert.   

raresh

De organisatie is alweer druk bezig met de editie voor komende keer. In samenwerking met de hosts van de verschillende area’s, Rockit, Planet Rose, Sound Of Love, Mono, Great Electronic Beats en Love2Party, wordt er momenteel druk gesleuteld aan de line-up. Naast vaste waarden zoals Steve Rachmad, Secret Cinema, Bart Skils, Juan Sanchez en Benny Rodrigues komen er natuurlijk ook weer zeer speciale gasten. Zo kun je dansen op de beats van de Roemeense sensatie Raresh, komt Dr. Lektroluv langs en zal ook Anthony Rother niet ontbreken. Meer namen worden bekendgemaakt tijdens de Free Your Mind Pre-party op zaterdag 8 maart in Doornroosje in Nijmegen.

De kaartverkoop begint op 1 maart. Natuurlijk is er ook dit jaar een Early Bird actie want koop je je kaarten via de site (www.freeyourmindfestival.nl of www.fca.nl), dan ontvang je gratis een Free Your Mind t-shirt. Deze actie geldt alleen voor de eerste 500 bestellingen.    

  

Kijk voor meer informatie op www.freeyourmindfestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws