Sluitingstijden houden Nederland bezig

Partyscene Redactie | 30 januari 2008
headlines

Het overgrote deel van Nederland zal vast wel gehoord hebben van het initiatief van twee bezorgde Friese moeders. Deze twee dames zijn een actie begonnen om Nederland vroeger aan het uitgaan te krijgen, zodat jongeren niet meer heel de zondag brak in bed liggen.

uitgaan

Inmiddels hebben deze Friezinnen al 100.000 handtekeningen verzameld en zijn ze van plan deze aan te bieden aan de Tweede Kamer. Dit zogenaamde burgerinitiatief pleit voor een algemene sluiting van de horeca om twee uur. Dit initiatief wordt van harte toegejuicht door de diverse moraalridders in Den Haag.

Natuurlijk is Partyscene hier het niet mee eens, want in het weekend om twee uur de club uitgeschopt worden is natuurlijk onzinnig. Gelukkig denken de Jonge Socialisten van de PvdA daar hetzelfde over. Zij menen dat uitgaan “geen spoedklus” moet worden en zijn daarom de website www.maakvanuitgaangeenspoedklus.nl begonnen. Op deze site proberen zij zoveel mogelijk handtekeningen op te halen, zodat er ook een tegengeluid klinkt. Bekijk de site, teken de petitie en stuur het door naar zoveel mogelijk vrienden. Zo kan uitgaand Nederland ook zijn/haar stem laten horen.

De petitie kun je tekenen op www.maakvanuitgaangeenspoedklus.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws