Zes keer Villalobos zes uur lang

Partyscene Redactie | 11 januari 2008
headlines

Met tientallen singles, vier albums en talloze remixes mag Ricardo Villalobos zich met recht één van de vaandeldragers van de minimal- en technohouse noemen. Dit jaar staat hij voor de zesde keer op de februari-editie van Voltt. Dat heugelijke feit wordt gevierd met een zes uur durende monsterset. Haal de wodka maar vast tevoorschijn…

Villalobos behoeft geen introductie meer. Zijn sets zijn legendarisch, zijn uiterlijk voorkomen – met significant verschil aan het begin en het einde van de avond – evenmin. Op zaterdag 9 februari zal hij de Paradiso op zijn kop gaan zetten met zijn geweldige platen en knotsgekke moves.


Ricardo Villalobos


Als supportact is Andomat 3000 geboekt. Deze Duitser bestormde vanuit niets de minimalscene met zijn funky tribalbeats en bracht enkele singles uit op Luciano’s Cadanza label. Hij zal zijn Nederlandse debuut maken. In de bovenzaal presenteert host Bart Skils talent van eigen bodem: Boris Werner en Le Chien Perdu & Makam aka Buurtvaders zullen garant staan voor de beats van de toekomst. Beneden in de kelder muzikale experimenten met dubstep, electro en breakbeat.

De voorverkoop is begonnen bij Outland Records, AUB en de 150 grote verkooppunten. Online kun je terecht bij Beatfreax, Ticketservice of op de Voltt website zelf. Kaarten kosten € 19,50 + lidmaatschap van Paradiso. Wees er snel bij, want dat deze avond gaat uitverkopen is een feit.


Update: Voltt uitverkocht!

De februari-editie van Voltt is ruim een maand van tevoren dik uitverkocht. Heb je geen zin in dure kaartjes tegen woekerprijzen op Marktplaats? Partyscene geeft 1x2 gastenlijstplekken weg voor Voltt! Log snel in en kijk hier hoe je deze felbegeerde kaartjes kan winnen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws