Nieuwe clubavond op zondag in Escape

Partyscene Redactie | 4 januari 2008
headlines

2007 was voor Escape een zeer geslaagd en bijzonder jaar. De club werd uitgeroepen tot populairste club van Nederland, er werden twee Hospitality & Style Awards gewonnen, Escape Caffe, Lounge en Studio openden de deuren, én vele (internationale) topartiesten draaiden wekelijks het dak eraf. Het jaar werd op 31 december royaal afgesloten met de komst van dé Masters at Work protégee: Mr. V uit New York!

Ook 2008 gaat een mooi jaar worden. De donderdagen blijven gereserveerd voor de populairste studentenclubavond van Amsterdam: Franchise. Op de vrijdagen vinden er feesten als Beatbox, Sappig en GLAM plaats, en op zaterdag is er de wekelijkse topavond Framebusters waar resident Raymundo de beste (internationale) dj’s uitnodigt achter de decks. Het driejarig bestaan hiervan zal in maart worden gevierd met een zeer groots feest. Ook in de Escape Studio en Lounge zullen mooie feesten neergezet worden in 2008, zoals Entourage wat vanaf 8 februari elke twee maanden aldaar zal plaatsvinden.

De vaste zondagavond van Escape, Sundae, zal vanaf 3 februari worden opgevolgd door een spiksplinternieuwe clubavond. Op zondag 3 februari zal de naam hiervan tijdens de kick off en een spetterend openingsfeest onthuld worden. De residents van dit wekelijkse festijn zijn Frederik Abas en Santito. Het wordt dé Amsterdamse avond om je weekend goed af te sluiten met een vrolijke vibe, en je nieuwe week meteen goed te beginnen.

Framebusters



Op de eerste zaterdag van 2008 zal resident Raymundo solo de Kick Off van het nieuwe jaar voor zijn rekening nemen. Het gaat erg goed met deze dj, die ook op het produceervlak hoge ogen gooit. Ook in het nieuwe jaar zullen we hiervan nog veel gaan merken. Mc Yanto is er uiteraard ook weer bij, met zijn opzwepende lyrics zet hij extra kracht bij tijdens de dikke platen van Raymundo. In Delux kan je genieten van de eclectic sounds van Ruby Wax, de populaire GirlsLoveDJ’s resident. De week erop, op zaterdag 12 januari, is de tijd weer aangebroken voor de maandelijkse Amsterdam Rockin’ avond. Samen met vast muziekmaatje Frederik Abas is dit altijd een knaller van een feest! Costar zal met zijn saxofoon het publiek nog eens extra muzikaal verwennen. Danney neemt de Delux voor zijn rekening.

Op zaterdag 19 januari heeft Raymundo twee nieuwe toppers uitgenodigd: Marc Benjamin en Steven Quarre. Marc had een zeer drukke oudejaaravond, met maar liefst zes optredens, en ook zijn agenda voor 2008 is al weer zeer volgepland. Dat is niet voor niets, met zijn sexy sounds pakt hij elke dansvloer met gemak in. Zo ook Steven, Nederland’s Hed Kandi resident. Hij stond afgelopen jaar o.a. op Kreta en de FFWD Parade in Rotterdam en 2008 zal ook voor hem veel in petto hebben. Op 26 januari is Tettero van de partij. Deze graag geziene artiest draait niet alleen veel, ook organiseert hij zijn eigen feesten. Na Luxlife komt hij dit jaar met Backyard, een nieuwe fris concept wat regelmatig in de poptempel van Haarlem zal plaatsvinden: het Patronaat. Daarnaast is Radikal Roy erbij, een muziekliefhebber in hart en nieren en dat hoor je!

De entree bedraagt 15,- op zaterdag. Meer informatie, foto’s, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge vind je op www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws