Terug in de tijd met ‘t Oudeplatenfeest

Partyscene Redactie | 19 december 2007
headlines

Zondag 23 december nemen Miss Monica en Marcello het publiek mee terug naar de tijd van de echte house. Parkzicht, de RoXY, iT, gouden tijden waren het. Op het Oudeplatenfeest geven Miss Monica en Marcello houseclassics uit de jaren ’90 een tweede leven.

Van klappers als Money - Cameo, My dance - Ransom en The house of God - D.H.S. tot Go van Moby. Op eerdere edities klonken de tunes van Dimitri, Edwin Bazen, Jean en Mark van Dale al.  Deze keer zorgen Miss Monica & Marcello voor houseclassics in het Prinsestheater waarop je niet stil kan staan! Omdat veel bezoekers de kerstweek vrij zijn, duurt het Oudeplatenfeest dit keer tot 03.00 uur in plaats van 00.00 uur.
Oudeplatenfeest
Marcello behoort tot de grondleggers van de Nederlandse housescene: hij was resident bij de iT en produceerde ook de eerste iT-albums die wereldberoemd zijn geworden. In zijn carrière is Marcello twee keer uitgeroepen tot beste Nederlandse dj. Hij draait tijdloze housemuziek, vergelijkbaar met collega’s als Dimitri en 100% Isis.

Miss Monica (1972) stond al jong achter de draaitafels. Na een aantal jaar zelf uit haar dak te zijn gegaan op beats van andere dj’s, begint zij in 1993 zelf te draaien. De snelle leerling staat nog geen jaar later op verzoek van Nighttown als  resident in de Rotterdamse club. Van 1994 tot 1998 heeft zij daar op zaterdag haar eigen clubavond. Deze is een groot succes en de aanvragen van andere evenementen stromen binnen. In 1996 stopt ze met haar werk als medisch analiste en richt zij zich fulltime op haar dj-carrière. Ze staat in de DJ-boot van de meest gerespecteerde clubs in Nederland en draait op feesten als Dance Valley, Extrema en de Fast Forward Dance Parade. Miss Monica is nooit gebonden geweest aan één bepaalde stijl. Van funky, ritmisch & energieke house tot  pumping techno &  club.

Meer informatie vind je op www.metzonsunday.nl

Ransom - My Dance

     

 

Secret Cinema - Timeless Attitude

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws