Doorhalen met Toni Rios

Partyscene Redactie | 19 december 2007
headlines

Deze vrijdag 21 december organiseren de beruchte Gasten Zonder Grenzen (GZG) hun eerste aftershow sinds november 2006. Toni Rios van het Duitse Cocoon is uitgenodigd om na zijn optreden in Club Stalker nog even door te feesten op de derde editie van Maandag bestaat niet. Club Mystère in Amstelveen zal van 05.00 – 12.00 geopend zijn voor een straffe warming-up voor de komende feestdagen.
Doorhalen!
Maandag bestaat niet, het geeft in drie woorden aan hoe Gasten Zonder Grenzen over een afterparty denkt. En het moet gezegd worden, een afterparty kan je aan deze gasten wel overlaten. Want hoewel GZG de laatste tijd veel verschillende dingen heeft georganiseerd, zijn ze ooit begonnen door zich te specialiseren in het organiseren van goedgeoliede afterhours. Vaak waren de feestjes van Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw hier de aanleiding voor, maar later waren ook speciale gasten als ‘Das Partytier’ Karotte van de partij. Met hem deden zij eind 2006 een Karotte Raveweekend, en ook Toni Rios zal er dit jaar aan moeten geloven: na zijn optreden in de Haarlemse club Stalker staat een dikke dubbeldekker touringcar klaar om het hele circus naar Amsterdam te verplaatsen.

Voor de mensen die hun vrijdagavond in Amsterdam spenderen heeft GZG een aparte touringcar gehuurd. Deze staat om 05.00 uur klaar bij de Flexbar en zal om 05.15 uur vertrekken richting de Maandag bestaat niet Aftershow. Daar gaan de schuiven dan vanaf 05.00 uur weer vol open. Toni Rios is hier vanzelfsprekend ‘the man in charge’ maar zal hierbij worden ondersteund door de vaste GZG krachten Miss Melera en De Man Zonder Schaduw. Uiteraard zal er worden gezorgd voor een goed ontbijt!

Meer info op www.gastenzondergrenzen.nl     

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws