Rush neemt afscheid in Off_Corso

Partyscene Redactie | 18 december 2007
headlines

Rush heeft het lang volgehouden in Rotterdam, maar komt nu voorlopig met een laatste editie.

Op vrijdag 21 december wordt de laatste editie van Rush in de Off_Corso in Rotterdam gehouden. Organisator Chemistry breidt een eind aan dit maandelijkse concept. 2,5 jaar lang vond Rush plaats in deze club, maar voor even is het gedaan. “Veel Rotterdamse talenten op verschillende disciplines hebben een podium gekregen om hun art te showen aan een groot publiek, veel verschillende kunstenaars, maar ook andere nieuwe artiesten als Rotterdamse dj's die op Rush geboren zijn. De creatieve kern van Rotterdam kon zijn weg weer vinden naar Rush, de sfeer was de afgelopen tijd ook echt uniek en bijzonder,” aldus hostess Trisha Pothoff.

rush

De Raw Urban Sexy House avond gaat deze avond dan ook een dik afscheidsfeest organiseren met dj’s Baggi Begovic, Ricky Rivaro, Brian S., Jaziah, Civil, Freshest Kidz, de Monkey Crew een leuke act en nog veel meer. Komt dus allen en neem afscheid van Rush. Maar neemt Rush ook afscheid van Rotterdam? Dat is de grote vraag. Op korte termijn is dat wel het geval. Met de laatste reguliere editie in de Off_Corso stopt voorlopig het tijdperk van Raw Urban Sexy House als clubavond in de havenstad. Op de lange termijn verwacht Rush wel in andere vormen terug te komen Rotterdam.

“We nemen nu afscheid van een maandelijkse editie in de OFF_Corso, nadat we hier 2,5 jaar met veel plezier en goede avonden hebben geknald. Dit betekent niet het einde van Rush. We willen ons de komende tijd gewoon meer gaan richten op de ‘events’. De kleinere clubavonden hebben heel veel input nodig om het rendabel te maken. We gaan het komende jaar minder feesten doen maar wel groter. Uitpakken, terug naar de kwaliteit van licht, geluid, decor en entertainment. Waar het niet alleen draait om bijvoorbeeld de populaire dj’s, maar om de totale beleving. Het is de bedoeling dat we op die manier in de toekomst terug gaan komen in Rotterdam. Verder hebben we een top tijd gehad in de Off_Corso en is het voor ons één van de beste clubs van Nederland. Een tent die alsmaar in ontwikkeling blijft,” legt Tom van Wijk van Chemistry uit.

Kaarten voor deze editie van Rush kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Het feest begint om 23.00 uur.

Check ook www.chemistry.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws