Progressive van de bovenste plank

Partyscene Redactie | 14 december 2007
headlines

Dekay vs Fanciulli

Met Matthew Dekay en Nic Fanciulli komen er twee internationale helden uit de housescene vanavond naar Panama in Amsterdam. Aangezien de feestmaand is aangebroken trekken zij alle registers open om er een geweldig spektakel van te maken. Het eerdere bezoek van Matthew Dekay & Nic Fanciulli was een groot succes te noemen. Zonder enige moeite kregen zij met hun opzwepende sound de menigte in extase.

Matthew Dekay’s muziek kan het beste worden omschreven als “progressive” in de letterlijke zin van het woord. Zijn vooruitstrevendheid en drang tot vernieuwen maken Matthew een DJ die onmogelijk past in het achterhaalde hokjes-systeem. Als producer laat hij vinylsporen achter in platenkoffers van ’s werelds toppers als Sasha, James Holden, Erick Morillo en Sander Kleinenberg. Daarnaast zetten Matthew’s dj skills wekelijks dansvloeren in vuur en vlam over de gehele wereld, van Azië tot Amerika.

Nic Fanciulli wordt momenteel in de UK op handen gedragen. Als lid van het Britse Renaissance label heeft hij zich tussen de grote namen uit de housescene gemengd. John Digweed, Sasha, Deep Dish, Danny Howels en onze eigen Sander Kleinenberg vallen allemaal onder dit label. Met een wereldtournee achter de rug, een vaste residentie bij Space Ibiza en succesvolle albums is de C.V. van deze jonge talentvolle dj uitermate indrukwekkend te noemen. Verwacht een mix tussen deephouse en techno van de bovenste plank. Jan Boom zal de avond in de grote zaal opwarmen en in de Studio host Marcella met haar Planet House deze avond.

Win hier de last minute tickets!

www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws