YourParty: DJBroadcast presents Pokerflat

Partyscene Redactie | 13 december 2007
headlines

Tijd voor een nieuwe editie van de de nieuwe wekelijkse rubriek op Partyscene: YourParty! Organisatoren vertellen daarin wekelijks op donderdag of vrijdag waarom je naar hun feestje datzelfde weekend moet komen. Deze week Eric van den Bogaard van DJBroadcast, over DJBroadcast presents Pokerflat, dat zaterdag in 11 in Amsterdam plaats vindt.

 

eric van den boogaardVertel even waarom dit feest niet te missen is?

"Pokerflat is een van de meest invloedrijke labels van de 21e eeuw. Wie Pokerflat zegt, zegt Steve Bug en wie deze Berliner ooit heeft horen draaien weet dat een uitzinnige dansvloer is gegarandeerd. Tevens brengt de avond Berkson & What, een zeer muzikale, Frans-Amerikaanse live act en komt ook Ansterdam's house trots Mark August een plaatje opleggen. Tel dit alles bij elkaar op en bedenk je dat dit alles plaatsvindt in 11, op dit moment de meest progressieve club van het land, en je moet wel met een hele goede smoes komen om dit feestje over te slaan."

Hoe/waarom zijn de DJB feesten ontstaan?

"De visie op muziek van beide partijen komt in grote lijnen zeer overeen. Wij zijn in staat om een concept door middel van onze media te voorzien van meer inhoud. De doorsnee bezoeker (een foute typering in deze context, want 11 ben je zelf!) van 11 is geïnteresseerd in de achtergrond van de artiesten die er optreden en kan daarvoor bij ons terecht. Wij zijn uiteraard van mening dat het leuk en zinvol is om te lezen over muziek, maar dat muziek vooral ook moet worden beleefd. En waar kun je dat beter dan in 11?"

Hoe onderscheidt dit feest zich met andere (techno) feesten?

"De sets van de 'DJBroadcast presents' avonden worden opgenomen en zijn in de week na het feest via www.djbroadcast.nl/labelnights beschikbaar als podcast. Verder geven wij vanuit DJBroadcast voor 'de liefhebber' een bepaalde verdieping aan de avond door middel van achtergrond artikelen; knallen met inhoud, zou je kunnen zeggen."

Nog persoonlijke tips voor de bezoekers?

"Ja. Kom op tijd, want met een set van Mark August zweef je als vanzelf de nacht in. Verder deelt het DJBroadcast team in stijl vormgegeven cd's uit met daarop instructies voor het downloaden van de sets in de week erna. Schroom niet en kom naar ons toe voor een exemplaar. Heb het verder vooral erg naar je zin!"

Meer info vind je op www.djbroadcast.nl en op www.ilove11.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws