Lovin L’ectro Weekender

Partyscene Redactie | 30 november 2007
headlines

Op vrijdag 7 én zaterdag 8 december beleeft het LVC in Leiden een heuse Lovin L’ectro Weekender, met grote namen op het programma als Darko Esser, The Subs, Alexander Koning, Ille Bitch, De Man Zonder Schaduw, Peter Horrevorts, Arter en Terry Toner.
Lovin L'ectro
De kick-off van het feest vindt plaats op de traditionele eerste vrijdag van de maand, met dj’s Alexander Koning, James Nidecker, Terry Toner, Juan Sanchez, Dan Higher, Tom Hattink, Mike Ravelli, Fokko Versloot, Koen Lebens en uiteraard Lovin L’ectro-resident Tomaschek. Zowel in de kleine als grote zaal van het LVC zal het draaien om electro, minimal techno en house, samen met de gebruikelijke Lovin L’ectro-ingrediënten in de vorm van uitbundige decoraties, vreemde acts en sexy snoepmeisjes.

Voor het tweede deel kun je maar beter vroeg van de partij zijn, zaterdagmiddag 8 december start Lovin L’ectro namelijk al om 17.00 uur met meteen grote namen. Ten eerste een veelbelovende set van dj Michael von L. aka Ille Bitch, de sympathieke Haarlemmer die momenteel overal in Nederland aan het doorbreken is. Hij wordt onmiddellijk gevolgd door Extrema-held Darko Esser, de internationaal bekende dj/producer uit Nijmegen. Een goed begin is het halve werk, dat moge duidelijk zijn bij Lovin L'ectro, na Ille Bitch en Darko Esser staat meteen Lovin L'ectroweer een nieuwe hoofdact klaar, The Subs. Deze Vlaamse dj-act, bekend van hun releases op het Lektroluv-label en hun stevige, dansvloer-rockende Lektroluv-sound zal dit beruchte drietal in de beste 2 Many DJ’s-traditie de vroege avond meteen al in vuur en vlam zetten.

Of het vervolgens tijd is om thuis te gaan eten? Niet nodig, het LVC heeft deze zaterdag een compleet restaurant binnen de muren, waar bezoekers in alle rust de lekkerste maaltijden kunnen nuttigen. Om vervolgens meteen de dansvloer weer op te zoeken, ook deze zaterdag staat er namelijk een line-up van formaat in beide zalen van het LVC.

Het is dan de beurt aan dj’s Darko Esser, Peter Horrevorts live, De Man Zonder Schaduw, Arter, Terry Toner, Clockwork, Mal Borrowed & Frei Bauwerker (aka Carlos Valdes en Sandrien), Size, Heinos, Red Square live, Tom Noah vs Sander May, Leon Roos, Menasse en Lovin L’ectro-resident Nick Ryder en Tomaschek .

Oftewel, de droom van elke partyganger, 12 uur lang doorfeesten, van 17.00 tot 05.00 uur, met de beste dj’s uit de techno-electro scene. Voor de liefhebbers zijn ook 200 passepartouts beschikbaar gesteld voor slechts 15,-. Hiermee kun je beide dagen het LVC binnenlopen wanneer je wilt (zolang het voor 02.00 uur ’s nachts is). Voorverkoop bij Altered state, Papengracht 3, Velvet music, Nieuwe Rijn 34, Plato, Vrouwensteeg 4-6, Cafe de WW, Wolsteeg 4, allen te Leiden, en via de site van www.LVC.nl



Meer info op:

www.lovinlectro.nl

www.lovinlectro.hyves.nl

www.myspace.com/lovinlectro

Partyscene mag exclusief 2 thirts verloten plus gastenlijstplekken, check het hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws