Marco V special

Partyscene Redactie | 29 november 2007
headlines

Marco V gooit er net voor het eind van het jaar nog even flink wat gas bij. Op 29 december in Utrecht.

December is een dure maand. Sinterklaar, kerst, oud & nieuw, familiebezoekjes, borrels, pakketjes, kerstkaarten en verplichte nummertjes. En je kunt je geld maar één keer uitgeven. De meesten bewaren het geld voor de jaarwisseling, maar twee nachtjes ervoor, op zaterdag 29 december, is er ook nog een fijne optie om de beurs nog op een kiertje te zetten. Dan treedt nationale trots Marco V op in de Winkel van Sinkel in Utrecht, op het maandelijks terugkerende Twisted Cultures.

marco v

Marco zal de 29e een set van maar liefst drie uur neerzetten, waarin hij het publiek zal meenemen op een bijzondere tour door de elektronische muziekwereld. De Brabantse dj heeft nooit in een hokje gepast en zal dat hier in deze extra lange set eens en temeer laten horen. Van electro tot tech-house en van techno tot progressive en trance, het kan allemaal voorbij komen. Het is een combinatie die hem uniek maakt en wereldwijd wordt hij geroemd om zijn brede spectrum. Met drie uur is alleen een feest nog niet gevuld. Marco V wordt dan ook bijgestaan door het duo LeRon & Yves Eaux. Hun tracks worden gedraaid door de grote jongens, waaronder ook Marco. Mr. Pink maakt de flyer compleet.

Met dit feest sluit organisatie Twisted 3Some het jaar 2007 af. Geen oud & nieuw feest, maar gekozen is om dat op deze manier te doen. Het is tevens de laatste keer dat de feesten Twisted Cultures heten. In 2008 heeft Twisted 3Some ervoor gekozen om de naam Twisted Cultures te veranderen in Cultures, zodat men de avond niet gaat verwarren met de andere events van Twisted 3Some of met de avonden van een ander niet nader te noemen partij die in Amsterdam gesitueerd is.   

Surf ook naar www.twisted-3some.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws