YourParty: Club Pepper presents Earth

Partyscene Redactie | 15 november 2007
headlines

In onze nieuwe rubriek Yourparty vertellen organisatoren wekelijks aan het eind van de week, waarom je naar hun feestje datzelfde weekend moet komen. Deze week: Club Pepper presents Earth, zaterdag 17 november in Groningen, met Earth-man Niels Modderkolk.

Vertel even waarom dit feest niet te missen is?

Niels: “Earth en Club Pepper zijn 2 culturen, 1 gedachte! Na de zeer geslaagde 8e verjaardag van Earth afgelopen weekend, zitten we nog helemaal in de vibe en kijken we erg uit naar ons noordelijk uitje. De vorige editie begin dit jaar was ramvol, ging keihard los en liep uit tot na 6 uur ’s ochtends. Dit belooft nog wat voor aanstaande zaterdag.”

Wat maakt Earth onderscheidend in de dancescene?

Niels: “Earth brengt al 8 jaar nieuwe muziek naar de clubs, heeft het progressive stempel overwonnen en staat voor een kwalitatief avondje uit met dat lekkere oer-dansgevoel. Het ware onderscheidt zit hem in de artiesten die Earth programmeert, artiesten die weten hoe ze een dansvloer moeten bespelen, in de groove houden en met een fijn gevoel naar huis laten gaan. Of dat nou met een minimal plaat, techhouse tune of house klapper gebeurt, dat maakt niet uit, zolang het maar goede muziek is."

niels modderkolk van earth

 

"De naam earth zegt het al, no boundaries. Klinkt vrij cliche ditJ dat is het niet. Naast onze resident Per staan er 3 artiesten op het affiche die momenteel internationaal aan het scoren zijn. Estroe wordt in het buitenland zwaar geprezen om haar laatste releases, ze heeft deze maand bijvoorbeeld de tune van de maand in de MIXMAG samen met ZoëXenia. Pepper frontman Sebastian Davidson is helemaal op de productie tour met o.a. releases op Kinky Vinyl en Francesco Pico’s nieuwe album gaat zo hard als een ‘tgv op weg naar parijs’. Zo is er over elke editie weer een apart verhaal te vertellen en kan ik alleen nog toevoegen dat het gewoon erg goed gaat met Earth!"

Waarom trekt Earth het land in en waarom Groningen?

Niels: “Earth is momenteel actief in Amsterdam, Nijmegen en Groningen, 3 steden met een erg vitale dans scene. In Groningen werken we samen met Club Pepper, een organisatie die eigenwijs en afwisselend programmeert met wisselend nationale en internationale house en techhouse artiesten. Pluspunt van Groningen is dat er een lekkere frisse scene is met een muzikaal openminded publiek. earthDe meest gemaakte opmerking van dj's die in Groningen draaien " Goh ik kan hier draaien zoals in het buitenland".. Geen hitjes parade dus, maar lekkere eerlijk house muziek.”  

Nog tips voor de bezoekers?

Niels: “Groningen kent geen sluitingstijden in de clubs... Dus zolang het gezellig is.... :-) Dus pak je rust vrijdagnacht!”

Welke platen denk je dat er zeker voorbij gaan komen?

Niels: “Vast en zeker werk van Chaim, Guy J, Daniel Stefanik, Shlomi Aber  en natuurlijk van de talentvolle dj/producers die zelf op deze avond draaien. Nieuw werk dus van Estroe, Sebastian Davidson en Francesco Pico.”

Club Pepper presents Earth vindt plaats in Huize Maas in Groningen.

De deuren zijn geopend van 23.00 tot 05.00 uur en wellicht tot veel later.

Kaarten kosten 8,50 in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Kijk ook op www.earth-link.nl en op www.clubpepper.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws