Freedom @ Sinners

Partyscene Redactie | 14 november 2007
headlines

India, Pune. De eerstejaars studenten van de New Business School van Amsterdam zijn omringd door honderden basisschoolleerlingen uit de streek. Toekomstige basisschoolleerlingen om precies te zijn. De studenten maken namelijk deel uit van een project vanuit school, waarmee ze ervoor zorgen dat er dit jaar zeven scholen gebouwd worden in India. Binnenkort zullen er duizenden kansarme kinderen een kans krijgen op gratis onderwijs dankzij dit initiatief. Om dit te kunnen realiseren worden verschillende activiteiten georganiseerd, onder andere een groot benefietfeest op 16 november in club Sinners in Amsterdam.  

Freedom @ Sinners

De New Business School in Amsterdam is een nieuwe universitaire opleiding die pas twee jaar in Amsterdam gevestigd is, als dependance van Westminster, Londen. Deze universitaire opleiding hecht veel waarde aan praktijklessen, in plaats van alleen de theoretische kant van de studie. In dit kader volgen de studenten het vak ‘Project Management’, waarin ze elk schooljaar een ander project uitvoeren. Voor het eerste jaar werkt de New Business School samen met de stichting ‘Freedom through Education’, die al velen jaren met Round Table India naar het doel werken om 1 miljoen kinderen een kans op scholing te geven. Twee keer per jaar bezoeken de studenten de toekomstige scholen in India om toe te zien dat al het papierwerk in orde is, het geld goed terecht komt en het project op tijd wordt afgerond.

Om het project te financieren is er een groot feest georganiseerd in samenwerking met club Sinners Amsterdam. Op vrijdag 16 november komen onder andere dj’s Brian S, Victor Coral en Billy the Klit geheel belangeloos meewerken om een succes van de avond te maken. Alle opbrengsten, van de entree tot de drankverkoop en zelfs het toilettengeld, van het feest zullen aan het fonds geschonken worden. Van 23.00 tot 05.00 is iedereen welkom om voor slechts een tientje een steentje bij te dragen aan de schoolgebouwen in India! Freedom@Sinners: je bent bij deze uitgenodigd.

Vrijdag 16 November 2007
Freedom@Sinners: Victor Coral, Brian S, Billy the Klit e.a.
Entrée: €10 – 23.00-05.00
Sinners Amsterdam: www.sinners.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws