Shocking: Lolitatravel.nl

Partyscene Redactie | 12 november 2007
headlines

De Partyscene redactie is wel gewend rare en vreemde persberichten te ontvangen. Bijvoorbeeld vol met spelfouten, verkeerde data of verkeerde gespelde dj namen. Of een mailing over de nieuwe cd van Gerard Joling of een exclusief optreden van Zanger Bob. Totaal niet geschikt voor Partyscene.nl natuurlijk. Deze mailtjes verdwijnen dan vaak ook ongelezen in de digitale prullenbak.

shocking

Afgelopen zondag ontvingen wij echter bericht van een reisorganisatie met de vraag of “Partyscene het wellicht leuk zou vinden een reis weg te geven aan de bezoekers, in ruil voor wat aandacht”. Geen probleem zou je denken in eerste instantie. Een bezoekje aan de website van het reisbureau (www.lolitatravel.nl) deed ons echter bijna kokhalzen. Gatverdamme: Lolitatravel biedt reizen aan naar Cambodja, India (Calcutta), Bangkok en Ghana. Zo valt te lezen op de website: “Lolita regelt uw reis vanaf het begin tot het einde. Tijdens uw verblijf op de bestemming van uw keuze is uw plezier gegarandeerd”

Wij kunnen dit niet ongemerkt over onze kant laten gaan, want het aanbieden van, zo lijkt het tenminste, reizen ten bate van kinderprostitutie, is natuurlijk nooit goed te praten. Wellicht een idee om gezamenlijk over te gaan tot actie tegen deze site? Een protest zal waarschijnlijk niet het gehele begin van kinderprostitutie oplossen, maar het is wellicht een begin…

Suggesties? Tips? Meningen? Laat het weten in ons forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws