Erick Morillo met oudjaar in Nederland

Partyscene Redactie | 7 november 2007
headlines

De kleine Colombiaan die elke menigte in extase weet te brengen, de man die voor deze nacht wereldwijd kon kiezen uit tientallen clubs en evenementen, komt met oudjaar naar Nederland. Mr. Subliminal zal in de Rotterdamse Outland 2008 inluiden zoals alleen hij dat kan!
Erick Morillo
Niet alleen Erick Morillo zal deze sprankelende nieuwjaarsnacht voor kippenvel gaan zorgen; ook Nederlandse helden als Roog en Erick E mogen niet ontbreken op het programma van deze bijzondere nacht. De rest van de programmering belooft de avond nog meer goeds. Zo zullen de Rotterdamse housepioniers Peter Gelderblom en Luciën Foort de Maasstad verwennen met hun opzwepende sound. Naast deze bekende jocks zullen ook aanstormende talenten als Born to Funk, Leon Benesty en Jody San op hun eigen wijze invulling geven aan deze bijzondere nieuwjaarsnacht in Outland. Met de indrukwekkende glazen koepel wordt een prachtig uitzicht geboden over het vuurwerk hoog boven Rotterdam en omstreken.

Kaarten voor deze nieuwjaarsnacht kosten 47,50 (ex presale fee) en zijn verkrijgbaar bij alle filialen van Ticketbox, alle Free Record Shops, online via www.ticketonline.nl of door te bellen met 0900 300 6000 (45 cpm). Voor meer informatie over vipreserveringen: vip@outland.nl. De deuren van Outland zullen openen om 22.00 uur en zullen geopend blijven tot minimaal 07.00 uur. De voorverkoop voor deze nacht is inmiddels gestart.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws