Fabulous versus Innercity

Partyscene Redactie | 12 september 2007
headlines

De borden waren al op Extrema Outdoor te zien, en eindelijk wordt er wat meer bekend gemaakt over deze bijzondere samenwerking tussen partyorganisaties Art of Dance en Extrema. Op zaterdag 1 december zal volgens de twee organisaties ‘het hart van de dance liefhebber sneller gaan kloppen’.

De insteek is duidelijk glamour, want de rode loper gaat uit en als echte beroemdheden zullen bezoekers van Fabulous door de poorten van de Brabanthallen een wereld binnen stappen waarin iedereen een ster is. Limousines rijden af en aan, de champagne vloeit rijkelijk en er wordt gefeest als nooit tevoren.
Fabulous
Fabulous is zoals gezegd het resultaat van een opvallende samenwerking tussen uiteenlopende partijen uit de dance-evenementenbranche, te weten de dance-promotor Extrema, collega organisatie Art of Dance en ook de Amsterdamse club Panama support de samenwerking met haar kennis en netwerk. Als een van de grootste binnenfestivals van Nederland zal Fabulous een capaciteit omvatten van 15.000 bezoekers en plaatsvinden in de vernieuwde Brabanthallen in Den Bosch.

Extrema is de organisator van succesvolle concepten zoals Extrema Outdoor en jongstleden nog de derde editie van het Solar Weekend festival. Tevens staat Extrema NYE als eerstvolgend eigen evenement ook weer op het programma. Extrema Outdoor was afgelopen juli voor het vijfde jaar op rij uitverkocht met 30.000 bezoekers. Extrema’s tweede zomerfestival, Solar Weekend, staat na drie afleveringen voor een ongedwongen en intieme sfeer met veel ruimte voor creativiteit en expressie verzorgd door verschillende kunstenaarscollectieven en de bezoeker zelf.

Art of Dance is een organisatie met brede en diverse concepten, van dance tot popconcerten. Tevens is het ondeugendste festival van Nederland, Pleasure Island, van de hand van Art of Dance. Pleasure Island vind plaats binnen de stadsgrenzen van Amsterdam waar sfeer, decoratie, show en entertainment centraal staat. Een andere succesverhaal is het Free Festival in Almere. Dit festival is het grootste gratis dancefestival van Nederland met 15.000 bezoekers en een line-up bestaande uit de top dj’s van Nederland. Daarnaast organiseert deze organisatie vele bekende concepten waar de hardere muziekstijlen centraal staan.

Alle partijen hebben een eigenwijs karakter en een sterke onderlinge chemie. Deze chemie zal met Fabulous uitmonden in een eigentijds concept waarin totaalbeleving van dance en lifestyle centraal staan. Fabulous is een high quality productie waar elke bezoeker VIP is. Service staat voorop in een stijlvolle decoratieve omgeving met zowel een brede muzikale programmering als een royaal entertainmentaanbod met een knipoog. Er zullen vijf area’s zijn die qua muziekstijlen zeer uiteenlopend zullen zijn. Van funky house naar techno, live-acts uit bijvoorbeeld de electro of hip-hop hoek, afgemaakt met progressive, tech-house en trance. Binnenkort zullen de eerste grote namen bekend worden gemaakt.

De kaartverkoop gaat 1 september van start en de tickets kosten 39,50 ex. fee. Tickets zijn te koop via www.fabulousworld.eu en op deze website zal in de toekomst natuurlijk alle info te vinden zijn omtrent het evenement.

Nu de doorgang van ID&T’s Innercity in december nog niet duidelijk is, vragen we jullie mening:

Wordt Fabulous volgens jou de opvolger van Innercity als groots indoor festival?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws